Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

baranka

6. 9. 2010 7:44
PS: pan Grygar ...

... Zřejmě nebude takovou kravinu komentovat .:-/

0 0
možnosti
T

Tonička

12. 9. 2010 23:25
Re: PS: pan Grygar ...

Netřeba - sám prohlašuje větší kraviny.;-):-/;-(

0 0
možnosti
G

genez.

29. 8. 2010 12:01
************

Představy o jakési dvanácté planetě.? Je mylné.

Jde jen o číselné řazení.

Daným systémem soustav.

0 0
možnosti
MS

Michal007

28. 8. 2010 18:56
Kdo šílí z Niburu?

Milá Toničko, doporučuji Vaší ctěné pozornosti článek http://www.astro.cz/clanek/4397 . Jestli někdo šílí z Niburu, tak astronomové to nejsou. ;-D

0 0
možnosti
T

Tonička

28. 8. 2010 22:37
Re: Kdo šílí z Niburu?

Ctěnou pozornost jsem článku věnovala - moc moudrá z něj nemohu být, neb astronomové o blížícím se Nibiru opravdu nic nevědí - z vědomostí dávných národů, Mayů počtářů i Sumerů - je cyklický průlet Nibiru blížící se událostí, což dosvědčuje i sumerský znak planety Nibiru v kukuřici. Tím, že nic nevíte, cyklickému průletu planety nezabráníte!:-)

0 0
možnosti
P

pimpulin

28. 8. 2010 18:38
přání

K vašim zítřejším narozeninám Vám ze srdce přeji hodně elánu a ještě mnoho badatelských a publikačních úspěchů! Jistě nebudu mluvit jen za sebe, když napíšu, že se na ně už všichni těšíme! :-)

0 0
možnosti
PG

pavelgg

28. 8. 2010 18:41
Re: přání

tak třeba já se těším moc.

0 0
možnosti
L

LKysa

28. 8. 2010 15:27
Sakra, Toničko

Sakra, paní Plíšková, chápu, že jsem charismatický chlap a přitahuji Vás, ale věřte mi, nemáte šanci, ani kdybyste se snažila sebevíc mě pronásledovatˇ, ať už na internetu nebo osobně.

Musím každopádně přiznat, že mě fascinuje jak pracujete s fakty - redaktorem Práva nejsem už dobré tři roky, článek ve Zpravodaji se nejmenoval Skeptické bodliny, ale byl zařazen v rubrice Skeptické bodliny a mládež nabádáme pouze k racionálnímu myšlení, nikoliv ke šlapání kruhů v obilí. Nikdy jsem nikde nikoho ke šplapání kruhů v obilí nenaváděl, já pouze všechny navádím ke spiknutí všech médií, aby se lidstvo nikdy nedozvědělo pravdu o tom, kdo kruhy v obilí skutečně vytváří. Kdyby se lidé dozvěděli, že vytváření kruhů je ve skutečnosti zakončením esoterických obřadů, které pod vlivem drog pořádají skeptici po celém světě (ve skutečnosti je to jenom další zástěrka pro nás Ilumináty), mohla by se zhroutit světová ekonomika. Copak to nechápete?   

0 0
možnosti
T

Tonička

28. 8. 2010 23:49
Re: Sakra, Toničko

Sakra, pane Kyša, Vás bych si nikdy nedovolila pronásledovat jakkoli, ale máte smůlu, vždy mi svými články vlezete do mých kruhů! A to mi nedělejte. Mládež nabádejte nejen k racionálnímu myšlení, ale i k racionálnímu chování. Kde ráčíte provozovat drogové iluminátské obřady skeptici je Vaše věc, světovou ekonomiku nezachráníte - pokud ji zcela nerozložíte - ale do obilí nelezte, to je moje doména.

Vy sám v obilí sice nehopkáte, ale nečiní tak ani hošíci circlemakers realterorističtí totálně vožralí po svijanských slavnostech piva - možná činí úplně něco jiného, ale jistě neskáčou v obilí ač to by byla zajímavá matlanina.

Chápu ledacos, ale pracovat s fakty opravdu neumím, avšak zajímavým způsobem se k nim vždy dopídím.

0 0
možnosti
FV

vg38

28. 8. 2010 14:24
Chtěl bych Vám poděkovat...

Jen díky Vám, jsem zavítal na stránky Sisyfa. Jen kvůli tomu s tímto klubem ještě víc sympatizuju.;-)

0 0
možnosti
O

Obludni_K

28. 8. 2010 11:51
Jedno se ale upřít nedá

paní Tonička = záruka plnokrevné diskuze a tím i sledovanosti webu. V tomto směru máte můj obdiv.

0 0
možnosti
T

Tonička

28. 8. 2010 12:31
Re: Jedno se ale upřít nedá

Plnokrevná diskuze musí být oboustranná a zaměřená k věci. Sysifos má jiný úkol - stačí nahlédnout na jejich web i zde do diskuze.

0 0
možnosti
P

pimpulin

28. 8. 2010 11:13
+++

Vážená potrhlá Toničko! Nechci hodnotit příspěvek od pavelgg, ale trochu jste si o podobný příspěvek svými urážkami říkala. Vaše utkvělá představa, že všichni, kdo s Vámi nesouhlasí jsou nutně astronomové, vědci a studentíci, je naprosto zcestná. Možná Vás to překvapí, ale psát sem může každý s jakýmkoli vzděláním. Ostře se ohrazuji proti tomu, abyste házela všechny do jednoho pytle. Jak je Vaším dobrým zvykem. Rovněž tak Váš princip kolektivní viny, který tu neustále prosazujete je velmi nebezpečná věc. Dokonce jste se ve své ubohosti dostala tak daleko, že nabádáte ostatní k trestnému činu - viz Vaše výzvy ať někdo přímo před Vámi zničí úrodu. Trochu sebereflexe by Vám jistě prospělo.

0 0
možnosti
T

Tonička

28. 8. 2010 12:25
Re: +++

Vzdělání není zárukou vědění ani slušnosti, pane!

0 0
možnosti
PG

pavelgg

28. 8. 2010 2:05
hm....

a proč by tě měl někdo někam zvát? pátrej, šmudlo, tak, jak to chceš po ostatních... ostatně, kdybys byla důsledná v tom, co ordinuješ ostatním, dávno bys vzala do ruky kameru a po předchozím jemnovibračním spojení s MZ bys zaznamenala skládání klasů pod paprsky skutečných tvůrců a následně to smahla na tytrubko.com.... to by hošíci koukali, viď? jenže to bys nesměla být jenom tupá kačena s vystudovaným bolševickým pajdákem a intelektem nepřevyšujícím první stupeň základky....

0 0
možnosti
PH

pehosaman

27. 8. 2010 17:34
Opavdu?

Nabádáním mládeže k nezákonné činnosti porušuje již 10 let Klub Sisyfos platné zákony ČR!

Kde něco takového Sisyfos uveřejnil? Hlavně mají skeptici po celém světě své organizace, existuje světové i evropské sdružení těchto organizací ale jen ta česká je viník?

Hlavně existuje světový web, který tyto věci uveřejňuje, protože jinde není zájem.

0 0
možnosti
T

Tonička

27. 8. 2010 19:02
Re: Opavdu?

Pane Šamane, vy se svým jménem obhajujete Sisyfos, nezmýlil jste se, znáte jejich webové stránky dokonale? Projděte si je, když netušíte, čím se zabývají! To je věda??? Co prosazuje americký klub skeptiků mi může být jedno, co činí česká odnož mi jedno není - Vám ano???8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2746x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik