Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

LKysa

31. 7. 2009 23:54
Jako vždy jedna perla za druhou

Jako vždy máte pravdu paní Plíšková a navíc umíte tak hezky bez emocí a skutečně dobře argumentovat.

Máte tam jenom jednu chybičku. To si Vy naivko myslíte, že dostáváme peníze z AV? Pročistěte si auru, protože Vám asi trošku zakolísaly telepatické schopnosti. Nás platí Ještírci z peněz svých daňových poplatníků. Je Vám snad jasné, že zlí mimozemšťané, pro které makáme jak o život chtějí, aby nikdo nevěděl, že existují ti dobří ani ti zlí. Chceme přece lidstvo držet v nevědomosti, ne?

Alespoň, že u Vás se nám to daří. ;-D

0 0
možnosti
T

Tonička

3. 8. 2009 21:47
Re: Jako vždy jedna perla za druhou

Pane Kyša, Vás neplatí ještírci, ale Právo za články na téma "Kruhy v obilí šlapou lidé". Z klubu Sisyfos za organizaci udělování anticeny - Bludné Balvany - jistě také něco přitéká, pramen podpory bude asi za mořem, co Vy na to??? Pochvalte mou intuici!:-)

0 0
možnosti
N

niko7

27. 7. 2009 13:45
Ať se snažím sebevíc postoj Sisyfa je mi cizí

Co by bylo na půdě Akademie Věd krásnějšího než vědecká práce, že ten, nebo onen postup, metoda, způsob je špatný, protože... a kvalitní rozbor celé metody. Nikoli jen přišli jsme, viděli jsme, rozhodli jsme. Kdo jiný než AV by měl s veškerým úsilím zkoumat všechny anomálie, které v kruzích vznikly. Člověk by od AK čekal, že třeba nechají hlídat pole v oblasti s pravidelnými výskyty, aby toho tvůrce chytili. Domluví se s firmami, které mohou zajistit snímkování z letadel, nebo družic. Dnes lze sledovat pole i zpětně a dokonce i v noci, neboť dnešní družice umí fotit i potmě. I čas vzniku a rychlost vytvoření je podstatná informace. Za celý rok je tolik kruhů v obilí a ještě nikdo nikoho nechytil. Neznám žádný kruh nedodělaný (vyrušení během práce), žádný s chybami a přesto se spekuluje o dětech s dobrou znalostí geometrie, s uměleckou citlivostí, Velkou fantazií, vysokou schopností se přesunovat a možností kdykoli běhat venku po tmě.

0 0
možnosti
B

Braniik

27. 7. 2009 15:29
Re: Ať se snažím sebevíc postoj Sisyfa je mi cizí

Prečítajte si tuná na blogu článok vyššie:

http://petrhajek.blog.idnes.cz/c/93138/Dokazte-ze-nemate-v-dome-mluvici-zelenou-mys.html

Veci nie sú povinný skúmať fantasmagorické výplody pochybných indivíduí. Ja by som bol mimoriadne rád, keby niekto zo záhadológov (napríklad aj Tonička alebo Libor) prišiel s návrhom na experiment, alebo rovno s výsledkami. Potom možme diskutovať. Lenže to čo oni predkladajú sú len nezmysly prameniace z ich viery v niečo.

0 0
možnosti
N

niko7

27. 7. 2009 13:08
Pýcha a namyšlenost předchází pád

Bludný balvan je prezentován a chápán jako symbol lháře, který vědomě klame.

Než prohlásím že je někdo lhář, tak bych to měl mít podložené fakty. A ne hned vykřikovat něco, co ke všemu ani nemusí být pravda. A pokud chci někomu zdělit, že se mýlí, dělám to s citem a neoznačuji jej za lháře. Lhář je ten kdo lže vědomě s úmyslem klamat. Ten kdo věnuje čas a energii, aby zlepšil svět je užitečným. I přesto, když se objeví špatná cesta, je tu totiž objev, že tudy cesta nevede. A i to je kousek světla ve tmě. A takový člověk si zaslouží úctu a důstojnost, nikoli hanu.

Nevědomky neříká pravdu kde kdo, i vědci, neboť po čase se často poznání pravdy upraví a spousta věcí se změní. je to krásně vidět v historii, nebo zdravé výživě. Sysifos střílí od pasu, bez jakéhokoli skutečného pokusu věci poznat. S odstupem času, pročtením všech zpráv a složením informací k sobě, se ukazuje být právě sysifos.cz tím, kdo má cíl klamat. A to hází ostudu na celou Akademii věd.

0 0
možnosti
B

Braniik

27. 7. 2009 15:20
Re: Pýcha a namyšlenost předchází pád

Bludný Balvan nesymbolizuje vedomé klamstvo, ale akékoľvek zavádzanie. U mnohých laureátov by sa dalo diskutovať o prítomnosti psychickej poruchy, to im však nijak nebráni v tom, aby oblbovali aj svoje okolie. A nevšimol som si, že by Sisyfos označoval tých ľudí za vedomých klamárov. Ono dokázať úmyselné klamstvo je trochu komplikované :) Momentálne sa dá na internete nakúpiť plno nezmyselných liečebných prístrojov (polarizačné lampy, detoxikačné vaničky a krémiky,...), výrobcovi stačí prehlásiť, že je vnútorne presvedčený o ich účinnosti a može veselo predávať. Úmysel klamstva a následného zisku sa nikdy nepreukáže.

Laureáti Bludných Balvanov nemajú podľa mňa žiaden záujem na skutočnom poznaní. Absolútne im chýba kritické myslenie, nie sú schopní uznať vlastnú chybu a akékoľvek argumenty ignorujú. Sisyfos vždy zverejní konkrétne argumenty proti bludom prezentovaným laurátmi. Takže žiadne strieľanie od pásu bez poznania.

0 0
možnosti
H

host07

22. 7. 2009 11:13
sisyfos jsou socky

nechápu jejich přehnanou víru někomu něco vysvětlovat a vydávat to za pravdu, navic pak rozdávat bludný balvan když o něj nikdo nestojí, takže si jenom virtuálně uspokojej svoje chorý ego, banda blbečku je to už jenom proto že se neodvážej mít na svejch stránkách diskuzi, a za členství v týhle sektě ještě musíte platit, to my rozumný lidi rozdáváme pravdu zadarmo.

0 0
možnosti
B

Braniik

22. 7. 2009 11:50
Re: sisyfos jsou socky

Laureáti Bludných Balvanov dostávajú túto cenu za šírenie klamstiev (možno zopár z nich klame nevedomky, ale to nie je podstatné). Sisyfos na to odľahčenou formou upozorní. Každý rozumný človek si to na základe faktov dokáže prebrať sám. Vy očividne nie.

0 0
možnosti
Y

yck

21. 7. 2009 14:37
Už na ně brzy dojde

Tak vida na jaké účely vydává daňový poplatník svoje peníze.  Aby si páni akademici šlapali kruhy v obilí.

Ale dotace na Akademii věd se pomalu budou krátit. Však již naši pavědci křičí: VRAŽDA ČESKÉ VĚDY!

Ani děvka na šlapání žádné dotace od státu nedostává. Ale šlapající akademici se dožadují svých jistých prebend a křičí když jim jsou kráceny!Rv

0 0
možnosti
B

Braniik

21. 7. 2009 15:39
Re: Už na ně brzy dojde

Máte to v hlave trochu poletené ;-)

0 0
možnosti
C

cojanato

16. 7. 2009 22:02
Klidně pište dál

Karma !R^

Fandím Vám.:-)  Mě podobné záhady zajímají a je nás víc.

(P.S.  Jen trochu upravte styl psaní a formátování textu.)

0 0
možnosti
T

Tonička

16. 7. 2009 22:40
Re: Klidně pište dál

Díky! V

0 0
možnosti
AR

Don don

16. 7. 2009 21:19
tak teda

ta fotka těch kruhů nejsou kruhy v obilí, ale staveniště barranďáku v Praze.

To snad pozná kdekdo.

0 0
možnosti
T

Tonička

16. 7. 2009 22:31
Re: tak teda

Vy jste jistě z Prahy paty nevytáhl, Don done!;-D

0 0
možnosti
JN

Wrunx

16. 7. 2009 12:27
Paní autorka

zjevně trpí mindrákem z mládí, kdy jí patrně všichni okřikovali stylem "kušuj na to jsi moc mladá". Proto se teď  v... no... zralém věku tak ráda ohání "hošíky" a ukazuje jak je sama nadřazena nezkušenému a pobloudilému mládí jiných. Přejme jí, ať si to užije :-)

0 0
možnosti
V

Viktor-Č

16. 7. 2009 21:39
Re: Paní autorka

No, spíš bych řekl že paní autorka zjevně dost trpí lecčím s výjimkou anaserpentní spinozy čili nadměrné kadeřavosti vlny  (ta napadá jen ovce). 8-o

0 0
možnosti

3lipy

16. 7. 2009 11:47
Oprava:

Pochopitelně měla být v uvozovkách "vyspělá" a ne civilizace. V

0 0
možnosti

3lipy

16. 7. 2009 11:45
Vy vážně věříte,

že jsme ve vesmíru jediná vyspělá "civilizace"? To snad ne!;-D

0 0
možnosti
MV

Martin V

16. 7. 2009 12:05
Re: Vy vážně věříte,

Jsem skeptik a nevěřím, že ve vesmíru existuje jedinná vyspělá civilizaceRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2746x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik