Jak tedy vznikají kruhy v obilí?

I když zatím nikdo jednotnou teorii vzniku obrazců v obilí nenalezl - objevila jsem v diskuzi u článku k této problematice na webu ufo.cz velmi zajímavý a poučný rozhovor mladých pánů, z nějž jsem si dovolila vybrat jejich názory týkající se agrosymbolů, neboť taková moudra jsem zatím jinde nenalezla:

Bukovina u Hradce Králové 2006Jan Černý

" Druhů piktogramů je hodně a může existovat hodně způsobů jejich vytváření. Jednotnou teorii však zatím nikdo nevymyslet. Většina obrazců je FRAKTÁL - doslova. Fraktálem je blesk i plazmové výboje. V ČR byl také jeden piktogram v podobě blesku. / Výzkumem přírodních plazmových výbojů se zabýval po mnoho let RNDr. Jaromír Vaňura a Ing. Vlastimil Žert. Za původce kruhů na vodě a na sněhu považují rotující plazmoidy./

Teorie fraktálů je jedna věc a druhá je umět to používat. Fraktály známe jako sněhovou vločku, námrazu na skle, při podrobnějším zkoumání je obsahuje prakticky cokoliv. Ty technicky zdařilé - pravé obrazce - jsou vytvořeny několika způsoby, které bohužel zatím nikdo nedokázal napodobit. Pokud je někdo schopen komunikovat pomocí fraktál, asi bude o dost dále, než si troufám odhadovat.

Pravé obrazce musí vytvářet někdo, kdo umí vytvářet fraktály, nikoli je jenom znát, nebo je umět pojmenovat nám vlastním způsobem a znalostmi. To by potom znamenalo obrovské znalosti ve vědě a technice i zákonitostech přírody až ke kvantové fyzice.

                        A co pak takový "circlemaker" s prkýnky a provázky ???

Benoid B. Mandelbrot je výjimečný matematik a svou inteligencí a zvídavostí už před 30 lety dokázal popsat takové děje a procesy, pro které měl málokdo vysvětlení. Pokud by měl pravdu a fraktálová matematika by souvisela s výtvory pravých agroobrazců, tak už můžeme hovořit o kvantové fyzice, počítači a tedy úplně jiném systému logického principu vytváření obrazců - na hony vzdálenému dnešním technologiím:

                                 Traktor proti oštěpu...

Všiml sis, že za rok 2005 má každý agroobrazec jiný podtext, a pokud byly vytvořeny plazmovým výbojem, tak s největší pravděpodobností řízeným - tedy o určitém IQ...

Ale nedělám si iluze o dnešní době ani o tom, jestli má někdo dost odvahy, aby se o tohle doopravdy zajímal, protože to poznání, kterému je člověk vystaven tváří v tvář se vymyká našemu způsobu myšlení a otvírá zcela jiné a nové obzory a filozofické pohledy na svět a život. Vlastně ani nevím, proč to píšu, snad proto, že se jedná o úžasnou a posvátnou záležitost, která si zaslouží naši úctu, ať si o tom kdokoli myslí cokoli.

Jsme součástí života na Zemi a jestli si ze života budeme dělat peklo nebo ráj, záleží především na nás, protože každý je zodpovědný sám za sebe a za potomky, v čem a jak žije. Jednoduše vzato, když můžeme používat zázraky přírody, tak taky musíme vracet."

 

PS: Děkuji za náplň diskuze, jež doplnila a ucelila poznatky, k nimž jsme z kolegy při bádání o agrosymbolech postupně dospívali. Plně s uvedenou teorií souhlasím a přála bych si, aby se našli mladí lidé se znalostmi i odvahou rozvinout bádání naznačeným směrem.

"Obrazce za rok 2005 mají každý jiný podtext" - zajímavý postřeh - ale podívejme se na obrazce z let předchozích a následujících!?

Záhadologické kluby KPUFO a ZÁBLESK učinily zmapováním a zdokumentováním výskytu obrazců vynikající práci! Máme zachyceno více zpráv z kosmu než všechny radioteleskopy světa...

Vše je připraveno pro mladé badatele s novým pohledem a vědomostmi, schopné nalézt rozdílnost, podobnost či shodnost podtextů obrazců a provést dešifrování poselství.

Fraktálové piktografy u radioteleskopu Chilbolton v Anglii 2000 a 2001 již dekódoval Colin Andrews. 

                                                  www.matrix-2001.cz   

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 21.1.2008 10:01 | karma článku: 18,61 | přečteno: 3365x