Erich von Däniken - turné 2014 v ČR a SR

Příznivci záhad a tajemna se opět mohou těšit na setkání s badatelem, který již před 40 lety zformuloval hypotézu, že naši planetu navštívili mimozemšťané a zanechali zde spoustu stop. Důkazy mimozemského vlivu vyspělých bytostí na vývoj lidské civilizace a hmotné artefakty nalézá po celém světě. Mnozí se jistě domníváte, že česká kotlina a střed Evropy byl vzdálen tomuto vlivu - ale opak je pravdou. Nálezy vymykající se zařazení do historického schématu jsou utajovány. Doklady setkání našich předků s neznámými objekty a bytostmi však nalezneme nejen ve starých kronikách, ale i v přírodě, pokud jsme intuitivní a osloví nás zvláštní jevy, jichž si ostatní ani nepovšimnou.

Erich von Däniken s badateli Klubu Moravia a Záblesk

 První knížka Ericha von Dänikena „Vzpomínky na budoucnost" z roku 1968 se okamžitě stala světovým bestsellerem. Dodnes vydal tři desítky knih, které byly přeloženy do 32 jazyků a prodány v nákladu přes 60 milionů výtisků. Tím se stal dosud nejúspěšnějším autorem literatury faktu. Podle jeho knih vznikly stejně populární filmy a televizní seriály. Däniken je spoluzakladatelem a významným členem společnosti Archaeology Astronautics SETI Research Association, která sdružuje mnoho vědců a dalších zájemců o výzkum mimozemských civilizací a dávné historie lidstva. Česká archeo-astronautická asociace je její součástí.

Mnozí badatelé v ČR i SR nacházejí vzácné artefakty, o něž se nemohou podělit s veřejností, neboť vědeckému pojetí archeologie a historie neodpovídají. Své hmotné nálezy, poznatky a zkušenosti s neznámými jevy a skutečnostmi prezentují na svých webových stránkách a v časopisech.

Historicky známému osídlení našich zemí kmeny lužických Slovanů a lidem popelnicových polí, Kelty, Germány a kmeny starých Slovanů z pravlasti mezi Vislou a Dněprem, předcházelo na našem území v srdci Evropy i mnohem starší osídlení, jehož příslušníci nám zde zanechali nejvzácnější odkaz - poselství starověkého Egypta - jež okouzlil i pana Dänikena:

              

 

   

 Program turné:

pondělí 12. 5. 2014 - tisková konference - Bratislava

úterý 13. 5. 2014 - Bratislava

19.00 hod., Dom odborov - ISTROPOLIS, Trnavské Mýto 1

středa 14. 5. 2014 - Trnava

19.00 hod., Dom kúltury - Estrádna sála, Trojičné námestie 10

čtvrtek 15. 5. 2014 - Trenčín

19.00 hod., Posádkový klub Trenčín (bývalý Dom armády), Hviezdoslavova 16

pátek 16. 5. 2014 - Olomouc

19.00 hod., Clarion Congress Hotel Olomouc, Jeremenkova 36

sobota 17. 5. 2014 - Pardubice

16.00 hod., Congress Centre Pardubice, AFI Palace, Masarykovo nám. 2799

  

                  Více na:    www.daniken.cz/turne-2014

 

         Už sme urobili písomný rozhovor - tu:

 http://www.cez-okno.net/clanok/erich-von-daniken-turne-spytali-sme-sa

http://www.cez-okno.net/clanok/erich-von-daniken-turne-spytali-sme-sa-2

 





 
 

 

Autor: Tonička Plíšková | pátek 21.3.2014 21:32 | karma článku: 14,64 | přečteno: 958x