Drzé Sirény lžou a řvou

V politice, v médiích, v běžném životě, když nás potřebují obalamutit, využít a nechat nás narazit na tvrdou skálu. I zkušení námořníci ztroskotali, když podlehli vábivému hlasu Sirén. I dnešní zlé Sirény se ozývají...

Obrňme se proti všem drzým, neuctivým a vyděračským prevítům tvrdým štítem, aby na něj též narazili. Jak se do lesa volá - tak se z něj musí ozvat! Český lid je vesměs měkký a mírumilovný, ale i přísloví našich předků, radí lidu a celému národu, aby hájil své zájmy a čest před všemi vyděrači a drzými prevíty, jimž se nechce pracovat, vyzvedávají své zásluhy, ač ničí práci druhých a žijí na cizí účet.

Český lid je moudrý, pracovitý a tvořivý a zaslouží si mít v čele státu silné osobnosti, které vyčistí ten Augiášův chlív a překonají hrubý plot Lisabonské smlouvy a EU. Na tlak a hrubý pytel je nutný protitlak!

Mediální taškařice a hatlamatilky nadělají mnohdy více škody než užitku a dlouho bude trvat, než se dostanou na takovou úroveň, aby národ vzdělávaly, pobavily i poučily.

             Momentálně se jim to nedaří - pějí dle cizí zhrublé taktovky!

Hlubokých kořenů duchovna a vzdělanosti našeho národa je třeba si vážit a navázat na ně výchovou mladé generace k pochopení duše národa a jeho poslání v srdci Evropy.

Český národ a lid má pevný ochranný energetický štít - sílu dvojocasého českého lva a moravské orlice - podporu národa slovenského i dalších slovanských národů.

                  Hrstka uřvaných Sirén nás nepřelstí!!!

Mnohé si posilují své slabé sebevědomí - jiní si musí předem dát rundu.

 

středa 22.11.2017 16:18 | karma článku: 0.00 | přečteno  0x

Autor: Tonička Plíšková | středa 22.11.2017 19:40 | karma článku: 0 | přečteno: 652x