Dosud neznámé energie a síly...

Viditelné, zdokumentovatelné, nesoucí inteligenční kvocient! Jejich definitivní pochopení posune lidstvo o kvantový skok vpřed.

3 energetické koule v uchu médi.Foto: Pavel Kobza

Plazmatická létající světélka a točící se energetické sloupy pozorované při vzniku obrazců v obilí. Shluky zvláštní mlhoviny či poletující energetické koule i světelné body zachycené při výzkumu v agrosymbolech jsou pro vědu zatím velkou neznámou a inteligentní chování těchto útvarů naprosto nelze dosavadními vědeckými metodami klasifikovat.

Žlutá nebo oranžová světélka poletují na filmových záběrech z anglických obrazců třepotavě nad lánem obilí - jakmile začnou kroužit, plodina pod nimi se stáčí do překrásných tvarů, jako by předem naprogramovaných.

Stejný jev poletujících světýlek typu "berušek" pozoroval myslivec z Hluku v noci 2.7.2008 nad místem, kde pak časně ráno spatřil v obilí obrazec smějícího se medvídka. Světelné záblesky a energetické koule se podařilo zdokumentovat v obrazci dokonce ještě i po třech týdnech od vzniku médi.

Badatelka Nancy Talbottová v dokumentárním pořadu americké televize "Velké záhady - 20. Kruhy v obilí" hovoří o pozorování světelného energetického sloupu spirálovitě se točího nad polem tvoříc tak obrazce v různých plodinách.

Energetický sloup byl nafocen v ČR již 14.7.2002 u obrovského agrosymbolu nad Novým Malínem na Šumpersku. I snímek na mapách.cz tento energetický jev na uvedeném místě potvrdil. Zda náhoda tomu chtěla, že snímky mohly být pořízeny ve stejný okamžik, nebo energetický jev měl delší časový interval, nelze určit. O existenci těchto jevů však již není možno pochybovat.

Tajemné energetické koule s výskytem piktogramů též těsně souvisí. V Tasovicích na Znojemsku jsme při výzkumu obrazce složeného z geometrických tvarů s paní Alenou Horkou 23.7.2008 inteligentně se chovající mlhovinové a kulovité útvary nejen vnímaly a zdokumentovaly, ale fungovala zde i vzájemná komunikace, jako by útvary byly i nositelé určitého vědomí.

Dosud vědecky nezměřitelné energie a síly působící v obrazcích (a nejen v obilí) snad ukazují lidstvu i cestu pro budoucnost na planetě Zemi v souladu se zákonitostmi přírody a vesmíru, k využití energetickému či komunikačnímu. Ani zatvrzelí skeptici pokrok v myšlení lidstva nezastaví...

 

Související články na  http://pliskova.blog.idnes.cz/

                                  Proč nikdo zatím jednotnou teorii vzniku obrazců v obilí nenašel?

                                  Jak tedy vznikají kruhy v obilí.

                                  Teorie strun, superstrun, blesky a kulové blesky.

                                  Kruhy v obilí nezvládne racionální mysl, ale logika!

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 3.11.2008 8:15 | karma článku: 16,76 | přečteno: 3200x