Doba kavárních povalečů - havloidů - končí...

Červené karty hloupých a snadno manipulovatelných ovcí vyrojivších se 17. listopadu na Albertově snad zmizely natrvalo. Spojení špiček komunistů a estébáků propojených s "elitou" Chartistů nám vládlo 25 let. Žádná demokracie! Reálný socialismus havlistický - čili postkomunismus EU pod totalitou západu. Změna systému dle iluze studentů se nekonala. Revoluce jim byla ukradena. Scénář převzetí moci se připravoval po mnoho let. Rozkradení podniků a likvidace prosperujícího zemědělství též. Ke splnění těchto plánů se Havlovi a jeho kancléři nadšení studentů nehodilo.

 

25 let pustošení země a obyvatelstva, morální devastace, úpadek kultury, školství i jazyka proběhlo cíleně. Hlupáci a idioti se lépe ovládají a pracují pro systém téměř zdarma. Sliby o vysoké životní úrovni se splnily zlodějům, dříčům, podvodníkům a utečencům do daňových rájů.

Doba se však změnila! Popudili jste -"elito"- svou lží, falší, přetvářkou a neúctou k lidu celý národ proti sobě. Národ jste nespojili - ale rozdělili. Dle výzkumů vám nedůvěřuje již 80 % obyvatelstva, ani mínění o Akademii věd ČR není příznivé. Mentálně ani zdravotně již nejsou schopni mnozí vaši politici stát v čele národa, pokles důvěry již označilo CVVM za dramatický. Senilita a demence je na postupu a tento trend nelze již zvrátit. Někteří nejsou schopni ani sedět v parlamentu či EU a vnímat - spí a dřímou po celý den. Alkohol je metlou lidstva a zvláště českých politiků, jak je známo. Mnozí se tím ani netají. Svými oplzlými výrazy častují pak své kolegy i sami sebe - různé názvy přirození a sekrementů nevyjímaje. Vše je zdokumentováno na videích, abychom o tu "roztomilost" prevítů nepřišli - dokonce ani na předvolebních akcích - vždyť mládež miluje šou,alkohol a sex. Ani předplacené hlasy však nepomohly k volbě idolu "naší" mládeže - Káji s čírem - obdivujícího číči punkové skupiny Pussy Riot, proslavené skupinovou souloží nejen na veřejnosti, ale i v uctívaném pravoslavném chrámu. Kam jsme se to s těmi satanistickými výkvěty dostali??? A tyhle "dámy" měl prezident, dle přání Havlistů, ocenit na Hradě??? Znesvětit a znevážit i Pražský hrad, sídlo českých panovníků???

Havlisté neutále operují s dodržováním lidských práv, ale zapomínají, že v české zemi musí platit naše práva a ta musí být dodržována. Nynější i ta historická, osobní, rodová, vlastnická - včetně platnosti Benešových dekretů a neplatnosti nepodloženého vlastnictví církví. Kdo za úplatu porušil práva a zákony naší země a způsobil škody na majetku, má být dle zákona potrestán.

Rozšířili jste zde vulgaritu, chaos a zmatek záměrně, abyste narušili poklidné soužití národa a rodinnou pospolitost. Geye a lesby jsme ochotni tolerovat, nebudou-li negativně ovlivňovat výchovu našich dětí a chovat se neurvale dle vzoru pana Putny. Cizinci, nechť se přizpůsobí životu v naší zemi - nejen s právy, ale i s povinnostmi, jinak mají právo odchodu zpět. Morální pravidla musí být dodržována.

Stejně jako končí éra havlistů v ČR, chýlí se ke konci i nadvláda západu v EU. Lisabonská smlouva okleštila práva národů a systém se stal nefunkční. Ovládací totalitní systém vyvolává nespojenost lidu, což se již ve všech zemích EU v bouřích projevuje. EU svou nefunkčností spěje k rozpadu a každý národ i jednotlivec musí zvážit své priority.

 

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/ivan-david-nejde-o-zemana-zeman-je-prekazkou-ne-cilem/

Autor: Tonička Plíšková | neděle 23.11.2014 11:23 | karma článku: 43,84 | přečteno: 11948x