Do obrazců v obilí proudí davy lidí

Obrazce 2010 v ČR jsou velmi překvapivé - na Děčínsku u Libouchce vytvarovaný obrovský obrazec v trávě, na Liberecku u Jítravy tentokráte střední, ale nádherně plasticky provedený obrazec v zeleném obilí u  bíle zářících Sloních skal.  Nad Šlapanicemi u Brna na svahu památného vrchu Žuráň vypínajícího se nad krajinou - liniový 126 metrový úchvatný obrazec přilákal již množství návštěvníků, obdivujících zajímavý tvar i pohodu a harmonii v obrazci. Největší překvapení poskytlo příznivcům záhad nenápadné čtyřkruží nad Radějovem u Strážnice, které se po několika dnech v průběhu nedělního odpoledne proměnilo ve Sluníčko a krajina se rozzářila i dalšími kouzelnými tvary v obilí. Cestička vody pramenící v kruhu se změnila v cestu lidí za poznáním - možná i v cestu ke Slunci - kdo ví, jak ji nazvat?

SLUNCE 2010 RadějovFoto: Pavel Roško

Na svah Žuráně proudí lidé již po mnoho let - před 200 lety odtud Napoleon řídil bitvu u Slavkova a cesty lidské sem směřovaly za poznáním dávné historie bojů a utrpení národů. Nová pěšinka ze svahu dolů míří za novým poznáním - míru, klidu a harmonie prýštící z 10 kruhů půlených dlouhou linií ukazující nový směr lidského poznání a bádání. Pohled příchozích zde směřuje na dlouhou čáru v dolíku mezi svahy ( jak odlišné od Radějova... ), jako bychom zpytovali svědomí za všechna utrpení vyvolaná lidstvem - než přejdeme osudem vytčenou čáru a vejdeme na linii nového pohodového života dokonalé harmonie.

Mnohé hlavně podvečerní snímky jsou neuvěřitelné, plné jasu, barevných harmonií a pohodového naladění. Pro stejně příjemné pocity krásných vibrací a uzdravujících energií sem přicházejí mnozí lidé si pohovět opakovaně. Mnohdy i snímky ukazují, že zde opravdu nejsou sami, lidské poznání je dosud velmi neúplné, brzy poznáme, že Tvůrci obrazců, ač neviděni, jsou nám stále nablízku.

     Malý snímek před článkem = z podvečerní oblohy 2 světla nad Žuráněm 22/7 2010

Nákresy obrazců již naleznete na www.cropcircles.cz - posuzování pravosti či padělku kterýmkoli badatelem není reálné, nemůže-li tuto skutečnost prokázat. Posláním badatele je monitorovat výskyt těchto jevů a shromažďovat materiál ke společnému vyhodnocení a dalšímu výzkumu. Chybným osobním posouzením obrazce dělá ostudu sám sobě v očích veřejnosti i kolegů.

 Lidé se často ptají, proč u nás nevznikají tak složité obrazce jako v Anglii? Máme však znalostí, intuici a dostatečně otevřené srdce pro pochopení těchto jevů? Prohlédněte si knihu Eckharda Webera KRUHY V OBILÍ. Nepochopíme-li symboliku obrazců, jak odhalíme poselství, jež nám přinášejí???

Autor: Tonička Plíšková | sobota 24.7.2010 7:24 | karma článku: 16,53 | přečteno: 3440x