Čuč Honzíku kdo vytváří kruhy!

Milý mladý kolego, zatím jsi ještě ve Velešovicích na průzkumu kruhů v obilí nebyl, což je velice dobře. Mám je dávno prozkoumány a velmi důkladně. Nestrpím, aby nějaký mladý "odborník" na agrosymboly tvrdil v regionálním vysílání ČT Brno 31/7 2010, že většinu kruhů v obilí v ČR nebo dokonce na Moravě šlapou lidé: http://www.ct24.cz/regionalni/brno/97194-vetsinu-kruhu-v-obili-vytvori-lide-tvrdi-odbornik-na-agrosymboly-jan-cerny/  

Jítrava - nákres obrazce Robin Vele

 

         Máš-li k tomu důkazy, předlož je! Tato tvůrčí iniciativa mi není známa.

My na Moravě tyhle pitominy netropíme a do obilí zbytečně nešlapeme. Asi ses přidal ke Klubu Sysifos a mlžíš s nimi. Pak je zcela zbytečné, aby ses nadále trmácel po kruzích v obilí. Na Moravě si je klidně zdokumentujeme sami.

Zaostal-li jsi v tomto náročném oboru, prostuduj knihy německého badatele Michaela Hesemanna, Angličanky Luccy Pringelové i Kruhy v obilí 1.a 2.díl německého odborníka na geometrii obrazců a symboliku Eckharda Webera, i naši knížku Piktogramy v ČR a energetický systém Země, krásy agrosymbolů na Moravě, v našich polích jsou opravdu piktogramy - obrázky - a je třeba jim porozumět. Velešovický obrazec je velmi poučný...

V tom anglickém poli tam se zas dějí věci! je nový článek pana kolegy Libora Čermáka. V našich polích taky, Honzíku! Jen se vše nauč správně pochopit a prezentovat! Koukni na zvláštní podobnosti s Žurání a Velešovicemi - Angličané neopisují - že by stejní tvůrci:

      http://liborcermak.blog.idnes.cz/c/149364/V-tom-anglickém-poli-tam-se-zas-deji-veci.html

Toužíš-li jet na průzkum do Velešovic, nakoukni na hieroglyfy, což je písmo bohů - a nalezneš KLÍČ!

I článek Milana Calábka KRUHY V OBILÍ: HIEROGLYFY BOHŮ sděluje vše podstatné, co musí výzkumník chápat - jinak nemá o čem v kruzích bádat:

                     http://regenerace.cz/online/kruhy-v-obilí-hieroglyfy-bohů

                                          /kliknout na název článku/

       Morava je krásná zem a je na ní dobře všem, kteří přicházejí s láskou a citem...

 

Mám zde použit nákres obrazce z Jítravy působící stejně úžasně jako snímek - použitý u článku Génius naší vědy? - a pak že je obrazec Jítrava padělek???

Setři logo Klubu Záblesk, zvětšuj snímek, použij i nákres... A čuč Honzíku, kdo vytváří kruhy?

Obrazec od Sloních skal přináší ve svém plastickém provedení dokonalou odpověď, kterou jsme již dávno hledali - diskovitý objekt s pootevřenou kopulí a s menším průzkumným diskem, právě vyjíždějícím! Unikátní snímek Klubu Záblesk a nepochlubíte se - jistě jich máte víc!

 PS: 

 Informace od obyvatel Šlapanic - večer 2/8 2010 ve 22 hodin stály nad Šlapanicemi 2 UFA - létající talíře se světly. Je to v souvislosti s piktogramem na Žuráni, ptají se občané?

 I v Anglii se dlouho utajovalo - nyní jdou informace rychle ven:

     http://novinky.cz/zahranicni/evropa/207880-churchil-tajil-setkani-pilota-s-udajnym-ufo.html

 8/8 Nádherná diskuze - Nevěřícím Tomášům 2: ČUč  Honzíku, čím se baví circlemakeři z Turnova!

            /v létě lyžují v lomu, v zimě staví sněhuláky na kruháči a rádi jezdí na lodích.../           

                              A pak že šlapou kruhy hošíci - naletěls jim Honzíku!

 

Autor: Tonička Plíšková | úterý 3.8.2010 8:32 | karma článku: 14,17 | přečteno: 4067x