Co víte „světové elity“ o mimozemšťanech?

Víte vše – ale nepovíte! Neodtajníte své utajené projekty s těmi divnými entitami, s jejichž technologií ovládáte celou Zem i prostor kolem planety.

Klepete se však strachy o své životy. Stavíte si pozemní i podzemní bunkry i celá podzemní města. Máte i "utajené" kosmodromy k případnému odletu z planety - kdyby se konečně rozhodla setřást a spláchnout všechny prevíty, ovladače planety a lidstva ze svého povrchu.

Spojili jste se však se špatnou sortou - tahle vás zanechá na pospas živlům v podzemí i na Zemi, nebo na Měsíci či Marsu kutat v dolech suroviny. Myšlenka tvoří - co plánujete pro lidstvo, zažijete sami - stanete se otroky reptiliánů a šedivých, s nimiž jste svázali svůj osud...

              PLANETA  ZEMĚ VSTUPUJE  DO  VYŠŠÍCH  DIMENZÍ  A  MY  TÉŽ  !!!

Kdo svázal svůj život s mamonem, lakotou, šířením strachu, nenávisti a válek, procítí peklo změn a katastrof ve 3.dimenzi.

Člověk však přestává být nevědomým otrokem a stává se tvůrcem svého osudu - božskou bytostí galaxie. Energie vzestupu plynou z Alcyonu - duchovního centra galaxie a naše sluníčko je svými erupcemi rozesílá ke svým planetám. Vyspělé vesmírné bytosti je směrují k planetám tak, aby plazma neuškodila.

Ani clona negativních entit kolem Země nedokáže vzestup lidstva zastavit.

Člověk je vesmírná bytost, má v sobě Boží jiskru a právo být součástí vesmíru - žít v lásce, míru, svobodě a tvořivosti - pod ochranou duchovních a vyspělých vesmírných civilizací.

Otevírejme svá srdce k lásce těm, kteří nás zušlechťují.  NE těm, co nás zotročují.

NAUČTE se vnímat dobro a lásku SRDCEM a vysílat planetě i lidstvu.                                

                                                                      

Autor: Tonička Plíšková | čtvrtek 6.10.2016 6:10 | karma článku: 22,69 | přečteno: 855x