Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

Úryvek ze sibiliny spálené knihy

0 0
možnosti
MZ

Tak vam nevim...co to ma jako byt? To ma byt jako vase vestba ? Po precteni mi akorat chybi uvodni radek: A Libuse rekla :...

0 0
možnosti
JP

J95o60s21e38f 81P47o80t30r

2. 6. 2013 20:47

paní Plíšková,

vždy se těším na váš příspěvek. Vaše čistá naivita přebije všechny důležité příspěvky a diskuze.

Jenom mi chybí co na rozhodnutí ústavního soudu říkají kruhy v obilí ? Podle jiných informací  již jejich sezona nastala.

3 1
možnosti
Foto

obávám se, že ani kruhy v obilí nebudou paní Toničce nakloněny

1 0
možnosti
JL

Ústavní soudci nemají jinou možnost než ten zákon posvětit. Je plno prostých lidiček, kterří levici skočili na politický boj levice. Podání k soudu totiž není o ničem jiném než o politických bodech. Spousta lidí nesouhlasí s církevními restitucemi (i když oni to restituce ani nejsou) a na to páni politici hrajou.

5 1
možnosti
JL

Historička.badatelka,publicistka???

;-D;-D;-D

5 2
možnosti
Foto

Jestli tím chcete říci, že US posvětí stávající zákon o círk. restitucích bez podstatných připomínek, tak souhlasím. Tak to totiž nejspíš dopadne. Zbytek si netroufám posuzovat ;-D

2 2
možnosti
PK

Toničko, Vy to přeci nemusíte řešit. Židozednáři z Bilderbergu vyšlou Aštara Šerana i s armádou Ještírků a ten Vás vysvobodí. Vezme Vás na planetu Jůjů a bude dobře.

5 5
možnosti
Foto

Paní autorko,

zítra nám sdělí Ústavní soud to, zda Parlamentem schválený zákon byl přijat v souladu se zákonným pořádkem této země a zda jeho znění neodporuje ústavním pořádkům této země.

Bildeberg a podobná konspirativní nesmysly si, laskavě, vetkněte za klobouček. Konpirativní teorií jsem totiž schopen prokázat třeba i to, že socialisté bojují proti restitucím proto, že již měli na zabavený majetek své kupce za tučný bakšiš.

11 8
možnosti
Foto

Ústavní soud je fíkovým listem demokracie, tito lidé jsou závislí na svém KORYTĚ, proto těžko půjdou proti bankovním oligarchiím. Církevní loupež tedy patrně zrušena nebude, dokumenty odnesla povoden a nyní státu ukradnou vše, co není přibité.

6 12
možnosti
Foto

Stát ukradl nejen to, co bylo i přibité, ale stát ukradl i doly ..... slovy Cimrmana: "Víte jak vypadá důl? To je díra v zemi. Tu vám nemohou ukrást. Peněženku, tu jo, ale důl?"

Pro komunisty nebylo nic nemožné .... tedy nakonec se ukázalo, že bylo, ale to mnohým dosud nedochází:-P

9 6
možnosti
Foto

Tedy paní Plíšková Vy se asi zadusíte svou nenávistí. A to se tedy velice divím , protože třeba já po průchodu našeho Slunce centrem Galaxie 21.12.2012 všechny miluji.

8 5
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik