Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Píšete, že "Inteligenční úroveň potomků praotce Čecha a kněžny Libuše je na bodu mrazu".

Raději se zabývejte vlastní inteligencí, paní Plíšková. Jestliže vztahujete inteligenci lidí k bodu mrazu, tak je mně jasné, že Vaše vlastní inteligence je patrně na bodu varu. Takže se ani nedivím, že Vám z kruhů v obilí vylézají mimozemšťané.

0 0
možnosti
MR

Takto to dopadne když se setkají dva fenomény. Jeden fenomén je přístup k informacím a druhý je schopnost je pojmout. Zde je problém v pojmutí, kdy je zde jen povrchní tah číst informace a nekonfrontovat je z hlubším zapojením do zákonitostí tohoto světa a dimenzí. Velká část populace má najednou přístup k informacím, ale poznání zákonitostí a vývoje světa jsou chabé tak že vytváří tyto povrchní závěry. 1, lidstvo jako celek je jen pohled západního člověka, ve skutečnosti to jsou lidské druhy - etnika, vývojové stavy populací. 2, jsme neustále obklopení superstavem nesmírnou inteligencí a s ní pracuje intuice,a platí zde úměra čím inteligentněji a duševněji rozvinutější jedinec, tím je schopen  pracovat v mnohem širším záběru a posloupnosti a doplňovat a zcelovat to intuicí. 3, co když je UFO jen turisté z budoucnosti. 4, kruhy v obilí jsou vlastně hračkou, obdobný princip ji když notně jednoduchý je magnet a piliny. Zde je magnet nahrazen generátorem který umí pracovat buď z biopolem, nebo určitým meziatomárním stavem. Nejdříve se "načtou" hodnoty daného místa a stav výskytu daných polí či přítomnost určitých částic jež budí určitý meziatomární stav a ten se vloží do generátoru, který pak "vykreslí" proudem kódem informací daný stav. My známe "primitivní"  proces  jež vykresluje obraz na vakuové obrazovce ... . Závěrem tyto lidi přináší největší nebezpečí pro společnost, neboť sice se ohánějí informacemi, ale neumí je třídit a nemají hlubší poznání zákonitostí dějů, tak že to vidí a transformují do své roviny a nejhorší forma je pak fanatizmus.

1 0
možnosti
JS

Váš příspěvek je zbytečně složitý a navíc doslova v každé větě ingnorujete zákony slohu i gramatiky – kvůli tomu vyznívá celý Váš text parodicky.

Když už jste udělal ten výčet různých možností a pěkně je očísloval, zapomněl jste uvést ještě jednu možnost – a totiž tu, že kruhy v obilí prostě udělali lidé. Existuje jistá poučka, které se říká "Ockhamova břitva". Tato poučka hovoří o tzv. logické úspornosti, což se dá stručně říci takto: "Nejjednodušší řešení je obvykle správné".

Již mnohokrát bylo potvrzeno, že obrazce v obilí vytvářejí lidé – většinou nějaké umělecké skupiny, jejichž členové si pak obrazce dávají do uměleckého portfolia. A proč to dělají? Protože je to baví. Mimochodem – podstatnou složkou té zábavy je i sbírání reakcí a "fundovaných" názorů jako je ten Váš nebo paní Plíškové.

1 0
možnosti
JD

;-D tak mi to připomíná výkřik o peníze ... dejte podporu, grant ..;-D

2 0
možnosti
Foto

Na farmě Bikoš se tomu věnují už několikátý rok a docela úspěšně. Každý rok to tam zkoumají stovky dětí.

0 0
možnosti
RK

To jsem netušil, že pilotům MIGu se říká kosmonaut.:-P    Mimozemské civilizace se musí notně divit, když jim kdejaký cvok připisuje "umění" v obilí.

2 0
možnosti
DK

No a proc by se tomu mela venovat vetsi pozornost? Na graffiti taky vetsina lidi kasle...Mozna je to svym zpusobem taky umeni, ale dokumentu o slavnych malirich a obrazech je taky dost malo. Lidi to proste nezajima...Pokud nekdo vytvori sochu z ledu, muze byt krasna, ale neni duvod, proc ji treba umistovat do hlavnich zprav...

1 0
možnosti
JT

Hlavně ty s binárními kódy by se měly prozkoumat, třeba se dovíme, že 0001+0010=0011.

0 0
možnosti
Foto

ještě, že tu situaci zachraňujete vy, jinak by ta ostuda byla nejen světová, byla by přímo galaktická

8 1
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik