Cenzuru neuznávám!!!

Žádám okamžité vrácení článku na titulní stránky blogu IDNES: http://pliskova.blog.idnes.cz/c/497439/desiva-soucasnost-nejen-v-norsku.html Zdroje, z nichž bylo čerpáno máte v textu i čtenář si může rozšířit a doplnit svůj obzor.

Článek http://pliskova.blog.idnes.cz/c/497439/desiva-soucasnost-nejen-v-norsku.html je napsán velmi jemně, mám k dispozici otřesnější dokumenty a poznatky z cestování po zemích EU i NORSKU. Kulturní národ střední Evropy nemá důvod přejímat morálku a vzdělanost ze zemí severní Evropy, Balkánu, nebo dokonce od táhnoucích migračních tlup. Každý národ se vyvíjel na jiných základech a jinou dobu, má svou morálku a kulturu, pro nás často odlišnou a nepřijatelnou.  Nepřijatelná jsou pro nás též tzv. „Lidská práva“ jež nás nutí přizpůsobovat se nepřizpůsobivým a tolerovat chování prevítů. Nastal čas, vyjádřit svůj nesouhlas a říct DOST!

EU a „neziskové organizace“ nám nutí projekty, které neprospívají ČR, mnohdy ničí naše hospodářství, zemědělství, devastují kulturu, školství i morálku, škodí mládeži i dětem!

Inkluzi ani " Juvenilní justici" neuznává lid, rodiče ani učitelé. Ničení duševního zdraví a morálky
našich dětí nemohu jako pedagog podporovat. Mám právo se k problematice v ČR i zemích EU vyjádřit a upozornit na nebezpečné vlivy, které se odtud šíří a ohrožují naše děti.

                                                  CENZURU NETOLERUJI !!!
                    Dodržování svobody slova platí stejně pro IDNES jako pro mě:

             http://pliskova.blog.idnes.cz/c/497439/desiva-soucasnost-nejen-v-norsku.html                                                    Mgr. Tonička Plíšková

Každá země a každý národ má právo stanovit si svoje zákony a práva chování a morálky, jež lid bude respektovat a dodržovat. Máme jinou mentalitu než Němci nebo Italové, Norové nebo Kosovci. Odlišnosti kulturní jsou daleko hlubší. Není třeba se přizpůsobovat – ale umět odlišnosti chápat a tolerovat. Chápat člověka mohu – litovat ne – osud je jeho úděl. Rada a pomoc je nutná.  

Starat se o sebe a svou rodinu musí každý sám a v cizině respektovat zvyklosti i zákon.

 

Autor: Tonička Plíšková | čtvrtek 3.3.2016 22:39 | karma článku: 36,38 | přečteno: 1345x