Blízká setkání třetího druhu

Blízká setkání třetího druhu - úžasný film režiséra Stevena Spielberga z roku 1977 je o přímém setkání lidí s mimozemskými bytostmi. Kontakt lidstva s bytostmi odjinud probíhal dle literárních pramenů i památek hmotných po celou nám známou historii. Lidé vídali nejen vznášet se objekty různých tvarů - často i v hojném množství - nad světovými metropolemi, mnohdy uzřeli zvláštní bytosti tváří v tvář, považujíc je za nebeské bohy. Dnešní člověk není žádnou výjimkou - vídá zvláštní objekty různých tvarů na obloze, hlásí jejich výskyt záhadologickým klubům, mnozí je vyfotí i natočí na video. Dokumentace máme i v ČR neuvěřitelné množství. Svědectví o spatření bytosti či bytostí vystupujícíc z diskovitého objektu nebo obrovského doutníku je v dokumentaci klubu Záře, KPUFO, Záblesk i Moravia též hodně. Kontaktéři zaznamenávají své zážitky a informace sdělené Vesmířany - mnozí je i pravidelně publikují. Doba se mění - hromadný kontakt se blíží...

Mapa v hlíně u Jablunkova 11/11 2011

Galerie Cesty ke světlu - Praha - 12/3 2014 v 19:00

                                                                  BLÍZKÁ SETKÁNÍ TŘETÍHO DRUHU

Pořad Ády Innemana nejen o fenoménu „Kruhů v obilí“, ale především o změně vědomí lidstva v současné době – dialog byl již navázán – budeme schopni odpovědět? Hostem pořadu bude badatelka Tonička Plíšková, zabývající se výzkumem kruhů v obilí v České republice.

 

Název této akce mě velice potěšil. O blízkých setkáních 3. druhu jsem mnoho četla, slyšela zážitky lidí, mé vlastní jsou též zajímavé, v mobilu mám MMS s bytůstkou nafocenou paní v Českém ráji.

Novodobá věda má za sebou krátkou historii - vzhledem k dávné historii člověka - ač se snaží dokázat svou neomylnost,neustále zjišťuje, že Vesmír má vlastní a neměnné zákonitosti, dle nichž se vše vyvíjí nezávisle od stupně vývoje vědy a jejích teorií...

Člověk se stává Vesmířanem až tehdy, přijme -li za své vesmírné zákony,opustí cestu nenávisti, rozporů a bojů o moc a majetek.

 Mnohé vyspělé duše jsou schopny prožívat setkání 4. druhu s božskými vesmírnými bytostmi již nyní:

                                      http://www.youtube.com/watch?v=ps1-U0POB84

 

Zvláštními objekty se to ve vesmíru i nad planetami jen hemží:

http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7364-k-mezinarodni-kosmicke-stanici-iss-se-priblizil-velmi-zvlastni-objekt/

 

Autor: Tonička Plíšková | úterý 11.3.2014 9:49 | karma článku: 12,10 | přečteno: 1148x