Asteroid či doutníkový objekt bloudí vesmírem?

Dobrý den přeji paní Plíšková.V současné době je mi tak trochu k smíchu jak se vyjadřují různá média o asteroidu tvaru doutníku jako o případné senzaci a jinde s výsměchem, že jde jen o podlouhlý kámen.

Viděl jsem totiž již v roce 1994 doutník,který měl minimálně 100 m na délku a nevěřím jaksi,že to byl výtvor lidí.Ta tichost,totalita viděného,zcela bez křídel,majestátnost,to vše relativně zblízka.Kolosální...

 

Děkuji! Krásně napsáno - chtěla jsem to dát do článku na: pliskova.blog.idnes.cz - ale nepovedlo se. Doutník však změnil směr a míří mimo sluneční soustavu - NASA vyhrála, nic se opět neděje. To je dobře, že se to nepovedlo,nechci nikde figurovat jménem ani bydlištěm.Ještě dodám,že na jednom konci toho obra bylo zelené světlo,na druhém červené.Dalekohledem s dvacetinasobným zvětšením byly vidět ještě 4 bílé slabounké světýlka, rovnoměrně rozmístěny podél doutniku,tedy jakoby okénka.Je kupodivu, že se neví odkud to je a kdo v tom létá.Taky si asi dávají pozor kvůli většímu rozšíření foťáků.   Mají hodně práce s ochranou planety a nechtějí lidičky vystrašit. Objevují se připraveným! Nad kruhy v obilí, pyramidami a megality jsou vždy - snímky je nutno zvětšit. Na jihu Moravy máte místa,kde se objevují pravidelně, vídaly je už maminky vašich babiček a rády o tom povídaly. Výskyt nádherných obrazců v obilí v létě 2004 - od Kroměříže, přes Velehrad k UH, UB a Bojkovicím zaujal dospělé i děti! Děti stanující blízko obrazce delšího než 150 metrů, mě vedly večer na kopec k dalšímu obrazci, který představoval Klíč. Dělali si legraci z drobotiny - co když poletí mimozemšťané? A nebyla to legrace! Po setmění jsme s badatelským týmem sestupovali od Klíče k obrovskému obrazci a děly se zajímavé věci, výpadky techniky i proudu v obci :            www.youtube.com/watch?v=WqdxCm5ZUpI              Víte něco konkrétního o objektu na fotce na přebalu vaší knihy?Vypadá to jako doutník s mírně rozmazanymi konci .Něco velmi podobného jsem zachytil letos.       

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tonička Plíšková | neděle 17.12.2017 21:41 | karma článku: 18,28 | přečteno: 976x