Agrosymbolů v ČR přibývá - tradičních i netradičních...

Nádherné obrazce jsou zatím 2 - obrovský u Boskovic a menší u Přívětic - oba s významným poselstvím pro lidstvo, týkající se probíhajících změn na planetě, čímž navazují na světovou databázi obrazců myšlenkově i geometricky. Vše souvisí se vším. Netvoří je primitivové hopsající s prkýnky, jak se nám jiní primitivové snaží namluvit. Sílící změny v přírodě i společnosti vyžadují přípravu psychickou i fyzickou, abychom naše těla i mysl udrželi v pohodě, i když se vše převrací naruby - zatím pozvolna, ale může dojít i dojít i k totálnímu zvratu všeho, na co jsme si na Zemi i v životě navykli. Uneseme to???  

 Systém je nefunkční, ve vleku ovladačů světa neumí ochránit svůj lid, ani připravit na změny, které již probíhají. Vysoké duchovní bytosti z jiných světů, naši dávní ochránci a stvořitelé, stojí lidstvu stále po boku, upozorňují předem na problémy, které nás čekají a jako zástupci Stvořitele vesmíru nás vedou ke světlu. Světlem a zvukem tvoří piktogramy v obilí i různé znaky a kódy - abychom se naučili informaci přečíst, rozluštit kód. Jiní jsou schopni přijmout informaci telepaticky nebo chanellingem. Komunikace začala! Obrazem v poli, čtením myšlenky, chanellingem. Vědci a média zírají a nechápou velikost proměny - kontakt s Vesmírem probíhá i bez nich - je nezbytně důležitý k přežití lidstva i k zařazení se mezi vyspělé civilizace.

Obrazce v obilí lákají do polí mnoho vnímavých lidiček a je moudré od zemědělců, že jim zde dovolí pobýt. Netradičních obrazců je v letošním podivném létě plno - objevují se ve všech zemích světa - lákají vnímavé lidičky k fotografování zvláštních struktur v polích:

 

                     Množství znaků v polích je ve směru od Boskovic na Jevíčko.

 

                          Další zvlášní útvary zaslány z okolí Nového Bydžova.

 

       

          Obdélnikový obraz v poli u Weinzierlu v Rakousku u okr. města Krems

 

  Velikost 100 x 50 metrů, objeven 30.6.2014. Paní Helenu J. překvapil 1 m široký rám kolem

    celého pole útvar a uvnitř položené obilí s jistými pravidelnostmi - zvláštní obraz v obilí!

 

                            "Tvůrci nás nejspíš nutí víc přemýšlet a přijímat..."

 

                                             Více na www.kruhy-v-obili.cz

 

    Obrazce netvoří lidé:      www.youtube.com/watch?v=VswuCmud5AQ

  


   Záznam rozhovoru "Kruhy v obilí" na Svobodném vysílači, vysílaného dne 8. 7 2014: 
 
                          http://www.svobodny-vysilac.cz/svcs/index.php/Archiv
 
 
 
 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 21.7.2014 7:21 | karma článku: 14,07 | přečteno: 2212x