Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sam55

9. 6. 2008 8:34
nesmysl jeden za druhym

To je opet uplna blbost, s obrazci v obili to nema vubec nic spolecnyho. To srdce bylo udelano nejakym sajrajtem, ktery zabranilo rustu rostlin. Na "klic" uz mu nezbylo tolik postriku.

Ty nesmysly o "torznich polich" jsou opet nesmysly vytazeny z bricha.

0 0
možnosti
Y

yck

6. 5. 2008 9:19
Svět idejí

Ten byl znám už Platonovi. Dnešní fyzici znaji jen kauzální rovinu reality. Církev má větší ponětí o struktuře Vesmíru, ale klame lidi, ráj jim slibuje až po smrti, když ona získá co nejvíce MAJETKU v přítomnosti. Ježíš a jeho učedníci se bez majetku naprosto obešli, nechtěli po nikom nijaké "restituce" a nenechali se věřícím lidem vydržovat jako příživníci, nýbrž konali zázraky a krmili hladové zástupy.

Dnešní hladová církev se nechá krmit celým národem a ještě nemá dost a chce více a více majetku. Kde jsou původní ideje lásky Ježíše a kde dnešní chamtivé vydírání církve? Ta touha po majetku Dr. Grygarovi a ostatním křesťanům nevadí?

0 0
možnosti
K

K-D

5. 5. 2008 9:18
Nešvindlovat !!!

Foto u PEREXU neodpovídá fotografii u článku. Místo mnohoznačných slov jsou nutné doklady - fotografie v dostatečném rozlišení, a odkazy prosím příště také na jiné zdroje, nez ezoterické. Psát, že "literatury bude veľa" nestačí. Od houbových kruhů v trávě k absolutnímu nic je to smutný konec bádání... 

0 0
možnosti
T

Tonička

6. 5. 2008 22:08
Re: Nešvindlovat !!!

Odpovídá, pane Drábek, v Perexu je tentýž obrazec z vyfocený z téměř vesmírných výšek ! Vysvětlení je uvedeno v posledním odstavci.

Odkazy na esoterické zdroje jsem neuvedla - ale chyba lávky, skeptičtí studenti nenalezly informace o oceněném vědci na webových stránkách odborných - málo si vážíte cizokrajných kolegů, když informace neposkytujete. Nebo dokonce tajíte?? Tiskem tato informace prošla, esoterické weby ji zaznamenaly a vědci mlčí??

Proč asi??

0 0
možnosti
B

Braniik

3. 5. 2008 14:56
G.I.Šipov

Mne sa zdá, že G.I.Šipov nepreukázal vôbec nič - nenašiel som žiadnu publikáciu (zmienky na "ezoterických weboch" nepovažujem za publikácie). Takže poprosím odkazy na relevantnú literatúru.

0 0
možnosti
T

Tonička

3. 5. 2008 17:29
Re: G.I.Šipov

Literatúry bude vel'a, keď 20rokov Šipov teóriu vymýšlal - 10 rokov sa o něj nemohlo hovoriť, až 1998 ji Američania prijali za svoju. Tiež v ČR o něj vedci hovoria iba potajomki - doteraz! Udělovačom Bludných balvanov sa nepáči!

Torzní polia predstavujú neuveritelnú energiu - len blúdi ponechajú výzkum Američanom a Rusom...

0 0
možnosti
TL

lycka.tomas

3. 5. 2008 9:06
No...

Že jste se čerstvě zamilovala?

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

3. 5. 2008 8:14
bůh je absolutní nic

s tím se dá souhlasit :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2746x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik