A čučme všichni - jak to s kruhy je ...

CircleArt na facebooku: ,,ať už na těchto stránkách tvrdíme cokoli, neberte to jako doznání k čemukoli... jak všichni dobře víme, kruhy tvoří pouze nadpozemské síly a my na nich pouze parazitujeme... "    A takových parazitů je mnohem víc!  Stačí pustit pouze pořad ČT- naslouchat a naučit se rozlišovat:

Dokonalost obrazce na ŽurániFoto: Adam Jandora

 

http://www.ceskatelevize.cz/program/10266773459-07.08.2010-12:05-1-tyden-v-regionech.html

 Lidé okouzleni kruhy v obilí jsou velmi sympatičtí a upřímní, není tam faleš a přetvářka.

 Astronomové z brněnské hvězdárny v čele s ředitelem Jiřím Duškem však poskakují v obilí a předstírají, že kruhy šlapou oni - to je ostuda!

Tak na ně zavolejte policii, zemědělci, zviditelnili se v televizi a jak nyní prokáží, že právě Vaši úrodu neponičili??? Nejen skeptičtí hošíci, studenti astronomie poskakují v obilí u hvězdáren - ale i přední astronomové! Co je k té posedlosti vede? Těmihle pitominami se chlubí i na stránkách brněnské hvězdárny. Proč? A nyní 3 obrazce právě v JM kraji. Šlapou v obilí zdejší astronomové? Žuráň i Velešovice jsou blizoučko, hvězdárna je nyní mimo provoz a studentíci astronomie mají prázdniny. Především tuto variantu je třeba neodkladně prošetřit a viníci nechť zemědělcům způsobenou škodu řádně uhradí. Cha,chá!

Pan Jiří Kult - odborník na kruhy v obilí - též zpochybnil obrazec na Žuráni neb je v dolíku, v místě lidským zrakům skrytém a v noci tam mohli řádit circlemakers astronomy, čili Grygarovi hošíci astronomičtí...Opravdu je nutno tuto variantu velmi důkladně prošetřit!

A hle - o pár dnů později Velešovice - ČUČ člověče - kruhy s očičkama dívající se do všech stran a viditelné ze všech protilehlých dopravních tepen! Nelíbil se Vám v dolíku - máte další na kopci!!! Tvůrci obrazce zde byli spatřeni občany z Rousínova i Olšan - velký svítící objekt poletoval nad svahem v noci před 1. nafocením obrazce! Neznámé objekty střeží svůj výtvor neustále a mnozí občané je mají na zachyceny snímcích nad obrazcem u Šlapanic (Žuráň) i u Velešovic.

Astronomové mají problém - hvězdárna je zavřena - přelety mimozemských objektů tajili před veřejností po mnoho let a nyní tedy opravdu, ale opravdu nic nevidí.

Složitost je jeden z faktorů obrazců pravých, říká pan Kult, posuzujíc dle Anglie. Posuzujíc dle Česka patří obrazce u Brna k těm nejsložitějším. Parametrů Anglie zatím nedosahujeme v lecčems, nevím, zda u kruhů v obilí by to naši zemědělci ocenili.

Nerovnost linie nebo nedokonalost kruhu na snímku neprokazuje lidskou tvorbu obrazce, naopak nedostatek znalostí posuzovatele. Každý snímek obrazce je zkreslen úhlem pohledu i nerovností terénu. Ani snímek shora nemusí zachytit obrazec v jeho dokonalosti - odlišují se úhlem pohledu i snímky letecké. Dokonalé pohledy shora na obrazce naleznete na satelitních mapách - právě z pohledu z velké výšky jsou obrazce vytvořeny a dokonale zasazeny do krajiny.

Znakem pravosti je hlavně dokonalost tvaru z výšky, nepolámaná stébla v obrazci a zajímavé detaily, jež odporují tvorbě lidské - což splňovaly všechny letošní obrazce v ČR.

Tak předložte důkazy "kruhošlapci astronomičtí", že jste všechny 3 obrazce v JM kraji vyšlapali, vyrovnejte škodu s majiteli pozemků a my Vám to možná spolkneme - tak do podzimku nebo do začátku zimy.

 Objeví-li se obrazce v nové plodině nebo na jinovatce či prvním sněhovém poprašku - to budeme opět čučet všichni! Hlavně u Velešovic - z dálnice, silnice i vlaku na Brno!!!

 PS:

11/8 v diskuzi Leo5 napsal: "Detailní rovnoměrné položení stébel (např. u obyčejné spirály) + neporušené obilí v okolí obrazce je dostatečně přesvědčivé, že obrazec nemohl být vytvořen mechanickou cestou a jde nejpravděpodobněji o vliv nějakého záření. Záření je proudění nějakých částic a v rychlém toku čehokoliv se části, které kladou stejný odpor, nakloní všechny stejně ve směru toku. - Už vidím, jak rukama zamknete všechny klasy jeden po druhém do stejné polohy."

            12/8 Žuráň i Velešovice pokoseny - dnes objeven u Brna další obrazec!?!

Uvede-li Circleart či "kruhošlapci astronomičtí" přesnou polohu obrazce a tvar okamžitě v diskuzi - jde o jejich "výtvor" - máte šanci, pánové! Ale hned!!!

 Za chvíli odbije půlnoc, ale ani vychloubačný CircleArt ani hopsající astronomové se neozývají - asi pilně skáčou v obilí, aby si napravili reputaci - vypadá to, budete mít u Brna obrazce nejmíň dva.

 13/8 v 10 hodin i CircleArt po "probdělé noci" asi spí - žádná zpráva na facebooku o novém "dílku" - asi se moc nepovedlo!?? Tak kde to máte hošíci!!!

                                                My už nový obrazec fotíme!

     A další je prý v kukuřici - že byste se tak pochlapili recesisté - nebo přiznáte tvorbu vesmířanů?

Circlearte a velevážení astronomové - tajnůstkáři jedni - opět další obrazec na sever od Brna na obzoru. Nepochlubíte se???    

15/8 - za chvíli bude opět  půlnoc a ani astronomové ani Circleart nic nevyšlápli??? A čí to bude dílo, až ho zveřejní  sdělovací prostředky? Přiznáte pravé Tvůrce??? Zatím pracovně nevytíženým astronomům připravím zajímavší činnost než "šlapando" v obilí.   

     Nový obrazec severně od Brna, ani ty předchozí nenesou stopy Vaší ubohé činnosti, hošíci chlubiví!              

Autor: Tonička Plíšková | středa 11.8.2010 18:11 | karma článku: 31,95 | přečteno: 9821x