6 propojených kruhů ...

Ve zvlněné pahorkatině bitvy tří císařů nedaleko Slavkova se, v dolíku za potokem směrem k poklidné obci Vážany nad Litavou, skrývaly dlouho neobjeveny zajímavé kruhy v obilí. Neobyčejné - navazující jeden na druhý, uspořádány vzestupně do oblouku - od nejmenšího k největšímu - nebo naopak??? Vždyť propojení tvořilo nejen těsné sousedství, ale hlavně půlmetrový pás obilí jakoby vtékající z vyšších velkých kruhů v místech spojů do kruhu menšího položeného níže... průměr kruhů 30, 25, 20, 15, 10, 5 metrů a čtverec. Délka obrazce přes 100 metrů!

Vážany nad Litavou

Na konci byla značka či podpis, zde ve tvaru čtverce - ČTVEREC označuje Zemi! Od potůčku do svahu pravotočivé kruhy vzestupně jeden za druhým: malý, větší, největší, nahoru jako schody do nebe... 5, 10, 15, 20, 25, 30 metrů!

Kdo vytvořil tuto nádheru? Co nám sděluje? - Dopisy v obilí. Dopisy v hlíně a písku. Dopisy na skalách. - Výskyt odpradávna. Často s podpisy, číselnými vzkazy a úžasnou geometrií: 

    " Jsem Vaše ZEMĚ, všichni jste ZE - MĚ, vše je pevně spojeno, chcete být bez ZEMĚ???"

                    ČTĚTE V LÁNU ZA STROMY, ZEMĚ VÁM SNAD DOPOVÍ...

 

PS: Probíhající očista Země není náhodná, musí proběhnout - vše je spojeno - zamysleme se i my nad svými slovy a činy a očistěme se od nánosů staré špíny, špatných myšlenek a závisti. Země si obléká překrásný nový šat, zdobí se "Květinou života" a obrazce v obilí ji na čakrách planety prosvěcují, prosvítit její energetický systém můžeme i my, svými láskyplnými myšlenkami zbavenými strachu a obav.

 

Tvar KVĚTINA ŽIVOTA se objevil na Slovensku - chybí jí však šestý lístek - na jeho místě jsou kroužky:

         http://www.uforevue.sk/news/5355/Nadherny-kvet-v-poli-pri-kozarovciach/ 

 vlevo kliknout na: Čítajte viac...   výborně zdokumentovaný obrazec s popisem, snímky i videem

 

V kategorii věda a technika se nad tímto textem objevil článek Libora Čermáka "Opět léto tajuplných agrosymbolů".   Též na  http://liborcermak.blog.idnes.cz  Srovnejte nákres obrazce z Vážan nad Litavou s chobotnicí z 3/8 2009 u Silbury Hill - jedno rameno jí prý chybí - zapomněla ho u nás ve Vážanech???

V článku najdete i obrazec s 5 kruhy propojenými úzkým pruhem klasů z 19/7 2009 u Martinsell Hill - Tvůrci pracují obdobně v Anglii i v ČR.

Autor: Tonička Plíšková | úterý 4.8.2009 10:00 | karma článku: 14,92 | přečteno: 2446x