2.červenec - Světový den UFO

Lidstvo se s ufíčky i mimozemskými bytostmi setkává od pradávna.Všechny dávné vyspělé pozemské civilizace byly s vesmírnými učiteli v kontaktu a uctívali je a popisovali jako svá božstva.Posvátné knihy i stavby doložily historii. 

Planeta Země je součástí sluneční soustavy, galaxie i vesmíru i  vzdálených vesmírů, mnoho bytostí zde žije a pohybuje se vesmírným prostorem. Obrazy těchto návštěvníků a jejich plavidel jsou zachyceny nejen v kronikách našich předků, ale též před vynálezem písma - na skaliskách, v jeskyních, v písku planiny Nazka.

Naše pozemské civilizace se též naučily zbavit se pozemské tíže a vzlétnout nad povrch naší planety.  V tu chvíli se však piloti letadel střetli tváří v tvář s piloty neznámých objektů. Za druhé světové války se ocitly v oblacích proti sobě celá seskupení pozemských a cizích létajících objektů. Bitvu u Kurska též sledovaly z nadhledu neznámé objekty.

Informace však byly ututlávány, aby nepronikly mezi veřejnost, takže i prezident Kenedy byl velice překvapen, když spatřil před sebou při přeletu Skalistých hor celou skupinu neznámých objektů podobajících se pohupujícím talířům. Odtajnit se mu tyto skutečnosti ani mu však nepodařilo.

 

         A veřejným tajemstvím zůstávají Ufíčka a mimozemské bytosti dodnes.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tonička Plíšková | úterý 2.7.2019 8:42 | karma článku: 16,98 | přečteno: 351x