Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

oslik

12. 7. 2010 13:19
Tak vy jste analytik?

Je zřejmé, že v kontextu, v jakém to píšte, vám analýza vůbec nejde. Ví o tomto článku váš zaměstnavatel či zákazník? ;-D

A teď mi pls. zanalyzujte, jakým způsobem vás poškodí na zdraví to, když vy si v takové hospodě dáte pouze pivo a soused u vedlejšího stolu třeba kotletu. To by mě FAKT ZAJÍMALO! Jestli si tou kotletou podlamuje zdraví někdo jiný, do toho vám ale OPRAVDU VŮBEC NIC NENÍ.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

12. 7. 2010 13:32
Re: Tak vy jste analytik?

vzhledem k tomu, ze me jako vegana psychicky tyra pohled na konzumaci mrtvych zviratek, tak je me do stejku na vasem taliri asi tolik, jako vam do moji zapalene cigarety ... proste me to vadi, stejne jako vam vadi kour z cigaret. jisteze nemusim chodit do podniku, kde se mrtva zviratka konzumuji, kdyz me to tolik vadi ... stejne tak jako vy nemusite chodit do podniku, kde se konzumuji tabakove vyrobky, kdyz vam to tolik vadi.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

12. 7. 2010 7:27
opravdu nevim ...

z jakeho duvodu by mela byt prava kuprikladu nekuraku nadrazena pravum kuprikladu vegetarianu ... a tady v diskusi me nikdo zadny argument ke zmene nazoru zatim neposkytl.

0 0
možnosti
T

Tojsmemy

12. 7. 2010 13:10
Re: opravdu nevim ...

Byť s obsahem s Vámi nesouhlasím, tak článek se mi líbil a proto Vám dávám karmu. Kulka byla mířená velmi trefně do diskuse a tu mám moc rád .-)

Pokud chcete protiargument, tak nemůžete přece srovnávat psychický a fyzický zdravotní stav. Vy vegetarián, psychicky nemocný, přicházíte do hospody, kde se jí maso a tím logicky budete trpět ještě více. Jenže zdravý člověk chodíc do hospody se najíst a napít, odchází z hospody "otráven" cigaretovým kouřem či-li fyzicky utrpěl na svém zdravotním stavu.

0 0
možnosti
H

hlava222

11. 7. 2010 8:08
Přesně tak, zakázat, zakázat

Každá matka s kojencem má přeci svaté právo přijít do jakékoliv zaplivané veřejně přístupné hospody a tam se ožrat s místními notoriky a hezky si s nimi pokláboset a žádný cigaretový kouř nesmí ohrožovat jejího kojence.

Také bych nařídil že v každé hospodě musí být přebalovací pult na kojence, kojící místnost atd. atd. :-)

0 0
možnosti
H

hele77

10. 7. 2010 18:00
No ten zákaz kouření v hospodách

tady se nejedná o zákaz kouření, to je zákaz ještě horší, to je zákaz poskytovat hostinské služby pro kuřáky, to je jasný krok do nové totality.

Snad by se tenhle problém dal vyřešit zřízením psychologických poraden pro ty lidi co mají z nějakého závanu kouře psychické problémy nebo trpí obsedantními myšlenkami ze zapáchajícího oděvu. :-)

0 0
možnosti
C

Chytry.Kocour

9. 7. 2010 23:16
autor opravdu na ...

vegetariána nevypadá...

0 0
možnosti
MR

iluminat

9. 7. 2010 20:43
blba narazka na koureni - zkratka hospody pro kuraky

a nekuraky to vyresi. Pokud je pajzl dost velky, tak sekce pro kuraky a nekuraky.

Prdeni je daleko normalnejsi (kdyz si potrpite na narazky) a je dokonce zdravy. Ale chceteli prdet, musite se taky nekam klidit, uz ze slusnosti.

Ja proste nechci cuchat vas kour, a mam stejna prava.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

10. 7. 2010 7:18
Re: blba narazka na koureni - zkratka hospody pro kuraky

nu, a ja nechci cumet a cuchat vas kus flakoty na taliri ... a prava nemam o nic mensi, nez vy. samozrejme, ze hospody pro kuraky a nekuraky to vyresi - ale pouze v pripade, ze o tom, jestli bude hospoda kuracka nebo nekuracka rozhoduje majitel, nikoliv nejaky "lid" na zaklade "lidoveho referenda" ci cehokoliv podobneho. pokud se snad majitel takove restaurace rozhodne spatne a jim zvolena cilova skupina jej neuzivi, je to ciste jeho problem, on zkrachuje a bude mit dluhy u veritelu, nikoliv ti nekuraci, kteri by tak radi rozhodovali namisto toho majitele ...

0 0
možnosti
PL7

polární liška 7

9. 7. 2010 15:13
Podstata článku je zřejmá aniž bych jej musel číst,

a polemizovat s ním nehodlám, jen pozastavím nad tím proč má pořád někdo potřebu, při vysvětlování svých postojů k zákazům a restrikcím ohledně kouření, hledat krkolomná, upocená a naprosto nepasující přirovnání....

Copak když vedle vás někdo dlabe vepřovou, má to vliv na zdraví ostatních lidí v místnosti? Navíc vepřová hlava autora působí, že je článek naprosto nedůvěryhodný :-P

0 0
možnosti
PS

schelak

9. 7. 2010 15:26
Re: Podstata článku je zřejmá aniž bych jej musel číst,

on by nikdo krkolomná,upocená a částečně pasující řešení nehledal,kdyby militantní nekuřáci a zakazovači slyšeli na jediný,logický,rozumný a jednoduchý argument :

Vadí ti kouř v řádně označené kuřácké restauraci,hospodě,baru - Tak tam nelez,nikdo tě nenutí!!!

Bohužel,tihle lidé na to neslyší,proto takové debaty,které k ničemu nevedou

0 0
možnosti
BK

baki

9. 7. 2010 14:11
hezke

R^;-D Skvělé. Ale přiznejme si, že pasivní masožravost nezpůsobuje rakovinu nebo žilní trombózu, jako to hrozí mně... ;-(

0 0
možnosti
P

papaya.

9. 7. 2010 14:17
Re: hezke

přirozeně ...:-/ Ale bez obav, to vám zde bude zarputilými kuřáky lehce vyvráceno. Jakýkoliv alibismus je pro některé dobrý. Třeba i takový, že kouření vlastně ani nezabíjí :-P No kdo chce kam ....

0 0
možnosti
EK

Deleter

9. 7. 2010 14:01
Přesně tak,

odmítám sdílet hospodu s vrahama ubohých zvířátek, co víc, se srabákama, kteří si ani nedokážou pro ukojení svých zvrhlých choutek to zvíře zabít sami, a najímají si na to jiné vrahy.

Narodili jsme se snad se stejkem v ústech?!?

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

9. 7. 2010 14:07
Re: Přesně tak,

....ale on ani pohled na brutálního vraha, který uřezává hlavy květákům bez jakékoli anestezie není pro každého:-)

0 0
možnosti
BS

BarikaS

9. 7. 2010 13:56
:o)

správná recese!;-D

0 0
možnosti