Diskuse

Dáte si ?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Edmund Černá Zmije

9. 11. 2011 11:01
Rizikům se dá předcházet

ad 1) zjistím si, zda kuře bylo dostatečně tepelně opracované. Pokud je to pečené kuře, neměl bych mít problém. - 1 bod

ad 2) pokud chce někdo napoprvé po párhodinové známosti nechráněný sex, je to významný rizikový faktor. Znamená to, že podobně se chová i k jiným partnerům, riziko nakažení je mnohem vyšší než uvádíte. - 0 bodů

ad 3) pokud bych potřeboval zaměstnance, určitě bych si o něm zjistil více informací. Pokud někdo najímá lidi z ulice, u nichž nezná jejich pracovní historii, rodinné poměry, zdravotní stav nebo kvalifikaci, nemá se vůbec čemu divit. Na rase tolik nezáleží, ale na těch ostatních věcech naprosto zásadně - 0 bodů.

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

9. 11. 2011 11:17
Re: Rizikům se dá předcházet

tak jinak: pracovni historie je takova, ze zadna pracovni historie neni, otazky na pocet deti, pripadne jejich zaopatreni v pripade nemoci nejsou pri prijimacim pohovoru povolene (ano, zamestnavatel si to stejne zjisti, ale primy dotaz "a kdopak vam bude hlidat deti, az zacne chripkova epidemie" je nepripustny), a ten zdravotni stav se muze "nahle" zhorsit po nastoupeni na pracovni misto, pripadne pak po uplynuti zkusebni doby. krome toho bych jeste doplnil, ze vypis z rejstriku trestu sice pozadovat muzete (zatim, jsou zde jiste pokusy o to, aby i toto bylo povazovano za "nekorektni" dotaz nesouvisejici s vykonem prace), ovsem ani v tom rejstriku trestu neni  uvedeno vsechno, napriklad drobne kradeze se ve vypisu z rt neobjevi. vy si troufnete poslat na montaz nebo na servis k zakaznikovi nekoho, u koho existuje jiste duvodne podezreni, ze by se mohl dopustit nezadouciho chovani ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Analytik, spekulant, spolumajitel činžovního domu, plátce nechutných daní ... Egoistický, svobodný, bezdětný, zadaný, na čemž nehodlám měnit nic z uvedeného, tedy kromě těch daní.