Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan autor si trochu plete stát resp. vybírání daní a státní rozpočet s charitativní organizací. Jednoduše u charity se můžete rozhodnout, jestli na ni přispějete či nikoliv. Na rozdíl od toho má stát většinu výdajů mandatorních a přerozdělení vybraných financí je zcela v jeho režii.  Je směšné, že by jednotlivci sami rozhodovali, na co finance vybrané ve formě daní půjdou. Proč bych se např. já staral o to, jestli se opraví silnice někde jinde (např. u Vás), nebo jestli Vy máte kam dát dítě do školky.... Nebo proč bych teda měl já přispívat na důchod Vašich rodičů-krmte si je sám...

0 0
možnosti

autor si nic neplete, pouze reaguje na vykriky urcitych jedincu, pro ktere neni stavajici vyse prerozdelovani dostatecne vysoka a chteli by vic ... jeste vic ... a nejradeji by si to vzali tak nejak fsechno. v mem clanku nenajdete nic o zadnych silnicich ani skolkach - pouze o lidech, kterym za jejich sluzby ochotne zaplatim, nebot jsou pro me prinosne, a o lidech, jejichz sluzby pro me zadnym prinosem nejsou, a nemam duvod platit jim ani korunu.

a mimochodem, o sve vlastni rodice se samozrejme v pripade potreby postaram, s tim nemam nejmensi problem ... problem mam s pomahanim tem, kteri pro me nic neznamenaji, nic me neprinasi a nejsou pro me ani nikterak zajimavi. jiste, respektuji, ze takovi lide mohou byt prinosni nebo zajimavi pro nekoho jineho - pak at temto lidem takovy clovek klidne pomaha.

0 0
možnosti
Foto

No jo, to je právě problém. Vy pro ně brečet nebudete, ale oni by po vás brečeli, kdybyste někdy vyslyšel jejich rad a opravdu se někam odstěhoval. A s vámi samozřejmě další vám podobní. Jenže oni si jsou jisti, že to neuděláte a když náhodou ano, tak začnou hlídat všechny ostatní, aby tak neučinili rovněž. Budou si to moct dovolit, protože jakýkoliv dav vždy hravě ušlape jakéhokoliv individualistu.

0 0
možnosti

jenomze tohle vam zadny zastance prerozdelovani nerekne ... spis budou bez mrknuti oka tvrdit, ze lide budou pracovat o to radostneji a lepe, protoze jejich prace bude mit smysl a prospech pro spolecnost ... co na tom, ze dotycnemu zbyde v penezence o x tisic min ;-)

0 0
možnosti

A hurá soudruzi, autor není člověk, ale  je parazit. On se s vámi nechce dělit, jak zákeřné a odpudivé je jeho jednání. Tak do něj.

Vám autore R^

2 0
možnosti

J63i84ř40í 93H73o27l79ý

11. 11. 2013 13:42

Nějak jste to špatně pochopil. 

Autor je člověk, a soudruzi jsou paraziti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Analytik, spekulant, spolumajitel činžovního domu, plátce nechutných daní ... Egoistický, svobodný, bezdětný, zadaný, na čemž nehodlám měnit nic z uvedeného, tedy kromě těch daní.