Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

30. 8. 2012 11:35
ve fotbale V PRAVIDLECH HRY nic o dobrých mravech není

V situaci  toho devítiletého kluka, v pravidlech hry, tedy V ZAKONECH korektiv dobrých mravů samozřejmě MÁTE  .. Tomu říkám myšlenkováý veletoč hodný opravdu bezcharakterního nebo zlého člověka.PS: Ani tato vaše demagogická analogie platnost příslušných paragrafů a judikátů , týkajících se DOBRÝCH MRAVŮ  nezruší. A na dobré mravy ve fotbale.. to si počkejte až je schválí FIFA.

1 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

30. 8. 2012 11:49
Re: ve fotbale V PRAVIDLECH HRY nic o dobrých mravech není

ani v zakonech upravujici druzstevni bydleni nic o dobrych mravech neni ... stejne tak, jako ve fotbale (mimochodem, nejake to "fair play" fifa jiz davno schvalila). ano, bytova druzstva se ridi dobrymi mravy - a stejne se tak ridi dobrymi mravy i fotbaliste a fotbalove tymy. ty "dobre mravy" jsou totiz soucasti jine pravni upravy ... a je li "mravne v poradku" dat gol a odsoudit tim cely souperum tym k sestupu, konkurzu a rodiny hracu k pripadne exekuci, pak je stejne tak "mravne v poradku" ukoncit clenstvi v souladu se smluvnimi podminkami, a odsoudit tim byvaleho clena k pripadne exekuci.

1 0
možnosti
KV

_-1-_

30. 8. 2012 11:29
nějak jsem nepochopil ......

...... co tím chtěl básník říct

kritizoval skutečnost, nebo si pouze pohrává se slovy?

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

30. 8. 2012 11:30
Re: nějak jsem nepochopil ......

basnik pouze reagoval na jistou osobu, ktera se domniva, ze ma "pravo na to, aby na ni ostatni byli hodni" ... a kdyz nahodou hodni nejsou, tak je o tom schopna sepsat nekolikadilny roman. nic hlubsiho v tom nehledejte ...

1 0
možnosti
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

30. 8. 2012 11:14
velmi mistrná demagogie...

Rv

1 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

30. 8. 2012 11:17
Re: velmi mistrná demagogie...

ze ano ... take jsem na ni patricne hrdy R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Analytik, spekulant, spolumajitel činžovního domu, plátce nechutných daní ... Egoistický, svobodný, bezdětný, zadaný, na čemž nehodlám měnit nic z uvedeného, tedy kromě těch daní.