Diskuse

Rafika II.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Upravte tu druhou sloku do stejnýho rytmu, jakej má ten zbytek, a já vám to zhudebním do punkové písně na tři kila (akordy). Ten refrén, to je čistej punk, jen místo "plenka" dal bych "plína", místo "mléko" "mlíko" a "kakání" bych na konci 4x zopakoval :-)

0 1
možnosti
Foto

Ano, Honzo, Vy víte, jak potěšit neomylného autora!

0 2
možnosti
MK

Protože vaše Rafika nemůže ještě dosahovat na ty možnosti, co maj skutečný rafiky, tak asi zatím jenom trénuje, začala s rafinovaným kakáním.

.

Jednička Rafika je skutečně jednička, ale hele, tys jí nakonec trochu zjemnila. Kdybys to nechala jenom na tý první části, na arcipotvoře, tak by to mělo eště větší grády.

.

Ber to takhle, každej dělá to, na co je stavěnej. Faltejsková chválí, je to něžná bytost, já jsem starej kanec, tak reju.

Jó, pod stolem, tam se někdy děly věci...

0 1
možnosti
Foto

Nefandíš si trochu inadekvátně s tím kancem?

0 1
možnosti
Foto

Tak Rafika. Znala jsem jednu, byla to štika z pohádky V. Čtvrtka :-). Ale Rafika I., kterou jsem právě dočetla, naprosto změnila mé vnímání Rafik, Václav promine, ty vaše dvě se u mě dělí o první místo.

Oddaná poddaná vaší poezie

0 2
možnosti
Foto

Jé, opravdu? V české literatuře je Rafika už k nalezení? A můj vydavatel tenkrát nevěděl, co to slovo znamená - proto vznikla ta první básnička. Vlastně, i kdyby toho Čtvrtka byl četl...

0 0
možnosti
KV

Ta lehkost a švih ..... jako by ani nabyla na blog, ale do sbírky ;-)

0 2
možnosti
Foto

To by bylo hezké, kdyby se ještě nějaká dala dohromady, sama bez mého přičinění, jako ta první :)

0 1
možnosti