Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

V.Woolfová

1. 3. 2009 11:35
Naprosto nedůležitý

Váš článek rozhodně není.V množství článků,rozebírajících jídlo,sex a politiku, je tohle čistá úvaha o lidských postojích,schopnosti domluvit se a pochopit.

Miluji debaty,i když se někdy vyhrotí a křičí se při nich,ale vždy si odnáším něco podstatného.Narozdíl od hádek,které mají za účel jen ubližovat a zraňovat.

DěkujiR^

0 0
možnosti
AP

shrink

1. 3. 2009 11:58
Re: Naprosto nedůležitý

Já děkuji, A.P.  (Přemýšlala jsem o rozdílu mezi těmi, co se nekonstruktivně hádají a těmi, co jsou ochotni svůj názor pozměnit, a hlavně uvažuji, jak by šlo ty z první skupiny dostat do té druhé - a jsem bezradná... Nemáte náhodou recept?  V práci vidím lidi "měknout" v jejich postojích, když se jim stane nějaká osobní nebo ridinná katastrofa, nebo když upadnou do deprese. Ale ani jedno ani druhé bych těm militantním hádačům nepřála...)

0 0
možnosti
T

Tines

27. 2. 2009 19:13
Hned první odstavec

o těch konstruktivních a oblažujících hádkách mě velmi hluboce oslovil. R^

Toužím po těchto hádkách! Jak ráda bych vyměnila ty své zlé, destruktivní a únavné za ty, co jste jmenovala!

A co se týká jiných názorů - chce to vůli, sílu, zkušenost, moudrost, odstup.... to kyždý vždy nemá, proto je tak těžké si jiný názor někdy jen poslechnout:

0 0
možnosti
AP

shrink

27. 2. 2009 19:44
Re: Hned první odstavec

Já mám to štěstí, že hádky nejsou náplní mé práce. Kolikrát si například říkám, že bych politikům dala ještě vyšší platy jen za to, že všechny ty nekonstruktivní necitlivé střety unesou... (A hned si oponuji, že si za to mohou sami, že mají komunikovat jinak...) Ať mají motivaci rozumní lidé v té politice vydržet...

0 0
možnosti
  • Počet článků 978
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 855x
Před lety jsem sem napsala: Nejezdím na výlety, rovnou se stěhuji. Stále to platí. Cestovat budu, až budu stará :-)