Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

3. 9. 2010 13:00
Ale no tak...

...prej...angel...heh;-D ssssssss ;-)

0 0
možnosti
AP

shrink

13. 4. 2009 16:35
VZKAZ PRO PANA LEWISE D.

Děkuji, milé vzkazy, obávám se ale, že jste mne pochopil příliš doslovně - tohle není seznamovací inzerát, "Hledá se silný muž"neznamená hledání jednoho konkrétního muže pro mne, navíc úplně dokonalého - je v tom hodně nadsázky a měla jsem na mysli mužskou "sílu" a "slabost" obecně. Zdravím do Kanady! V A.P. 

0 0
možnosti

INDNIK

3. 4. 2009 18:37
silný muž?

Líbezná Andreoooo,zachovávám pracovní oslovení námořníčka bloudilce,jo souhlasím,fakt že něco až tak ne,přitom ne jo či ani...hele určitě hypofýza?A co podšišinková báze aminokyselinek denní a noční, estrogenová vílo s dřeňovou mutací nadledvinek kortikoidních hormonů v těle!Permutace hybridních glugagenových buněk v jaterním prostředí svíjející se nedostatekem inzulínku,myslíš že končí citrátovým cyklem?;-DPiši hodně laicky na rozdíl od Tebe.Díky Tvého úhlu pohledu na muže chápu,že čumění dovniř do těla je moje 13  komnata!Dík karmová super ženo,dík[>-]EU

0 0
možnosti
AP

shrink

4. 4. 2009 17:54
Re: silný muž?

:-) Tak glugagenové buňky to budou nakonec, žádná hypofýza! ;-) (Za ty dostaneš nobelovku, až je objevíš. Mimochodem, náš profesor patologie asi takto nějak objevil ženskou prostatu a celý medicínský svět mu na to skočil. Dodnes si myslím, že si ze všech udělal velkou legraci. Ale napsal o tom knihu, přednášel to a měli jsme to v otázkách na zkoušku z patologie, tak nevím ;-)).  A. 

0 0
možnosti
N

Námořník

24. 3. 2009 18:22
Milá Andreo,

čtu Tvůj blog a nečtu diskuse, a možná mi tak něco uniká. Čím je delší, tedy tato konkrétní, tím víc mám pocit, že by se to silné mužství mělo víc žít a míň o něm tlachat, jak již jinde řečeno, takže se vydám konečně domů za svými dvěma Generalizovaně Úžasnými slečnami (pro neznalé - tu větší mám rád a ta menší je důkazem jak moc :-).

A ještě něco, výše řečené poněkud relativizující: příští týden mi to zase nedá a jedu se máchat ve slané vodě. A zkusím něco napsat. M. (a19)...

0 0
možnosti
AP

shrink

25. 3. 2009 4:06
Re: Milá Andreo,

Tak vonave more preji a spravny vitr, zrovna jsem jedno preletela, lepe receno ocean :-) A Tvuj pristup akce kontra tlachani velmi kvituji!

A.

0 0
možnosti
RB

smajlik :)

23. 3. 2009 20:35
Další?

Tý jo, další hledačka ideálů? Kolik vás tu na tom ííídnnesu je, v poslední době se s váma nějak roztrh pytel... ;-D

0 0
možnosti
T

tekanna

23. 3. 2009 21:02
Re: Další?

Jejda, smajlíku, ty ses objevil i na tomhle blogu "hledačky ideálů"? Byla tu o tobě řeč ;-);-D (jinak peace, musím tě přece trochu pozlobit)

0 0
možnosti
M

MrsBouquet

23. 3. 2009 17:21
Bohuzel, Vase pozadavky mi pripadaji

prehnane. Nic ve zlem, ale co si myslite, ze muzete nabidnout tomu Andelovi Vy?

0 0
možnosti
LH

Hyacinth Bucket

23. 3. 2009 17:27
Re: Bohuzel, Vase pozadavky mi pripadaji

Dobry dotaz, to casto slysim , kolik toho damy ci panove chteji, ale maji nabidnout oni? 8-o

Jinak zdravim do Windsoru, Mrs. B.!;-D

0 0
možnosti
NB

j@ck

23. 3. 2009 16:32
-

No ja myslim ze sam sebe unesu. Otestoval jsem si to i pomoci LSD, ktere jsem zkousel pod vlivem knih Grofa nekdy v 90. letech. Zazil jsem rozpad osobnosti a smrt ega, musel jsem se podivat do zrcadla, ve kterem jsem se musel vyrovnat se svym Stinem. Myslim ze to cemu rikate sila by se dalo lepe pojmenovat nebyt zaslepeny svym egem.

0 0
možnosti
AP

shrink

23. 3. 2009 16:44
Re: -

Ano ano, ego, mé věčné téma... Bojuji s ním a jde to ztuha. A

0 0
možnosti
JD

akubra67

23. 3. 2009 15:49
Milá Andreo,

až bude ten pravý stát před vámi, poznáte ho, i když zrovna nebude mít výtisk tohoto textu v ruce. Je to sice zajímavý nápad, udělat si z blogu na chvíli seznamku, ale obávám se, že moc kandidátů se nepřihlásí. Vy jste však už to první kolo vyhrála - vy víte co chcete. Teď jde jen o to, v tom vydržet :-) Hodně štěstí. probudilo se mi dítě, tak to dnes bude krátké...

0 0
možnosti
AP

shrink

23. 3. 2009 15:57
Re: Milá Andreo,

Dítě Vojta? :) (Dnes jsem si u běhání vzpomněla na Vás a Vaši reakci k článku o komunistech - stále přemýšlím, jestli se známe, když jste byl tak osobní  :-) A jinak ten článek nebyl míněn jako seznamka, bylo v tom hodně nadsázky, já si vystačím s tím svým Andělem (asi, pokud si on vystačí se mnou), dokonce ho článek nakopl k tomu, že dofouká to kolo :-) AP

0 0
možnosti
LH

Hyacinth Bucket

23. 3. 2009 14:40
Vite, co byste mela radeji hledat?

Ano, napovim mam, je to prezdivka SHRINK, potrebujete ho jako sul.

Vetsina techto uknouranych blogerech by rado Andela, ale i kdyby ho potkaly, nevedely by, co s nim.Rv

0 0
možnosti
AP

shrink

23. 3. 2009 14:53
Re: Vite, co byste mela radeji hledat?

Budu nad tim premyslet, a jen co se dostanu po dovolene do prace, obratim se na psychiatra ci psychologa ;-) AP  (P.S. A tak hezkou neznou prezdivku mate...)

0 0
možnosti
PK

kraken

23. 3. 2009 10:13
to je vzdycky od kusu :-)

jde o diferenci co jeden pozaduje a co druhy nabizi. Kdyz ma jeden velke pozadavky, hur se mu hleda adekvatni protejsek.

Dalo by se polemizovat, jak moc je to prirozene (mate nadstandardne vysoke pozadavky:-) ) a jak moc se to horsi v dnesni dobe. Pravda je, ze dneska je doba zjednodusovani, user friendly pristupu, odstranovani a zametani prekazek, takze mozna se lidi nemaji jak naucit se s uznymi situacemi vyporadat.

0 0
možnosti
AP

shrink

23. 3. 2009 10:20
Re: to je vzdycky od kusu :-)

Ano, mám nadstandardne vysoke pozadavky, ale zase je mam presne definovane - vim, co chci - to by se Vam melo libit ;-) A snizit je bohuzel neumim, racionalne ano, ale je to hlavne o pocitu, o pritazlivosti. Uvazovala jse zrovna, jestli je to tak, ze v dnesni dobe muzi (a zeny) slabnou...ani nevim, mozna jsem takovi byli vzdycky? Umim si predstavit, ze bych pred 500 lety mela z chlapa v brneni podobny pocit pozera bez vnitrni sily jako mam ted treba z nejakeho sefa firmy... AP

0 0
možnosti