Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

captain cook

10. 7. 2010 10:35
pekny clanek, karma

cestu dobre znam, zive si to predstavuji. Zazil jsem stare i nove letiste v Hong Kongu. My jsme meli v Londyne 10 hod mezi priletem z Prahy a odletem s BA do Hong Kongu, tak jsme to vyuzili na cestu do stredu mesta podzemkou a 2hod okruzni cestu Londynem "doubledeckerem". S BA jsme leteli jumbem B747, sedadla sice pohodlnejsi, ale nasardinkovany let!

Souhlas s nepohodlim sedadel v A340. My jsme si je "uzili" jen na relativne kratky 3 1/2hod let mezi Australii a Novym Zelandem (tam a zpet) pri letu s Emiraty, ale rekli jsme si, ze bychom tak nechteli letet celou cestu do Evropy. Myslim, ze potiz je v tom, ze sedadlo ma zvednuty dolni konec, ktery tak tlaci zespodu do stehen.

Pejskove na letisti jsou cili, ale nemyslim,ze dostavaji piskot. Pokud jsem videl, davaji jim takovy zabaleny rucnicek a hodne poplacavani a pochvaly. Mozna, ze dostanou psi susenku vymenou, kdyz aportuji rucnicek.

Hotel Wentworth v Sydney je prima a v dobre pozici na prochazeni po meste.

0 0
možnosti
LP

xToMMeT

2. 7. 2010 0:14
Ou jee

Tesim se na dalsi pokracovani. Beru to jako inspiraci pro cestu naplanovanou na pristi rok. My bychom vsak radi jeste kousek dal na NZ

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3604x
Cestování, fotografování, sepisování zážitků, ale i programování, nic mi není cizí! :-)
Články jsou publikovány na mém osobním blogu http://www.plachy.cz
Aktuálně zážitky z Austrálie, Havaje a Floridy...