Diskuse
Španělské ptáčky
Děkujeme za pochopení.
karlos1942
špnělské ptáčky
Davídku! Ptáčky po osmahnutí ještě dáma na dest minut do tlakáče! Jsou křehčí! Jinak, dík za náplň práce pro nás samotáře?!
placekd
Re: špnělské ptáčky
Ahoj Karlos, díky za vzkaz. Ptáčky někdy dělám také v tlakáči, ale z kanadského hovězího téměř netřeba, však víš :-) Měj se hezky! D.
milinek
Pavlišovák
Když se může u nás dělat smažený řízek s knedlikem a zelím tak to zkusím
Bobrufka
Re: Pavlišovák
ahoj krajane
já občas pro nedostatek vhodného masa volím tzv. španělák naplacato-plátky nebo kousky masa rozložím do pekáčku, námplň navrch a opět položím ty kousky masa. Docílím stejné chuti, i když jiného vzhledu
Camino
Re: Vladimír Kroupa reinkarnoval?
Kdepak, Poblachte - tohle je nas kluk v Kanade
A.thimo
Mňam, taky je miluju,
akorát že je mám radši klasicky "po česku" s knedlíkem /nebo i rýží// a spoustou omáčky!
Udělal jste mi chutě hned po ránu... Karma!
placekd
Re: Mňam, taky je miluju,
... s rýží a moc omáčky je mám taky moc rád, ale to pro fotku do blogu asi úplně není, to je pak úplně vrchovatý hluboký talíř ale včera jsem měl nějakou extrémní chuť na pěkně vyšlehanou brkaši s máslem, tak jsem k tomu udělal na večeři i ty ptáčky
s(h)arka
proč tolik nitě
stačí potrsavinářský provázek a ovázat,ne motat jak housenka bource svoji kuklu....a taky na ptáčky prodávají takové kleštičky, do kterých se scvakne a dá se péct....
Kru-cipísek
No jo...
... překvapuje mne tam akorát to mleté maso. K čemu tam je? Asi má tendenci vytékat, ne? Myslím, že spíš trochu kazí chuť toho hovězího. Slanina může být, ale spíše doporučuji klasické špek.
- Počet článků 60
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2186x
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.