Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KZ

karlos1942

27. 9. 2010 17:25
špnělské ptáčky

Davídku! Ptáčky po osmahnutí ještě dáma na dest minut do tlakáče!  Jsou křehčí! Jinak, dík za náplň práce pro nás samotáře?![>-]R^;-D

0 0
možnosti
DP

placekd

27. 9. 2010 17:39
Re: špnělské ptáčky

Ahoj Karlos, díky za vzkaz. Ptáčky někdy dělám také v tlakáči, ale z kanadského hovězího téměř netřeba, však víš :-) Měj se hezky! D.

0 0
možnosti
SH0

sir Humphrey 007

19. 9. 2010 9:13
ufňukaná Wendy ještě nedorazila?

0 0
možnosti
DP

placekd

19. 9. 2010 21:47
Re: ufňukaná Wendy ještě nedorazila?

;-D kdo je ufňukaná Wendy?

0 0
možnosti
APE

Amanita phalloides erectus

17. 9. 2010 11:59
***

bez vomáčky a knedlu to nejni vono.

0 0
možnosti

milinek

17. 9. 2010 9:47
Pavlišovák

Když se může u nás dělat smažený řízek s knedlikem a zelím tak to zkusím R^

0 0
možnosti
B

Bobrufka

17. 9. 2010 10:00
Re: Pavlišovák

ahoj krajane :-)

já občas pro nedostatek vhodného masa volím tzv. španělák naplacato-plátky nebo kousky masa rozložím do pekáčku, námplň navrch a opět položím ty kousky masa. Docílím stejné chuti, i když jiného vzhledu :-)

0 0
možnosti
PNS

Poblacht Na Seice

17. 9. 2010 7:54
Vladimír Kroupa reinkarnoval?

8-o

0 0
možnosti
C

Camino

17. 9. 2010 22:10
Re: Vladimír Kroupa reinkarnoval?

Kdepak,  Poblachte - tohle je nas kluk v KanadeR^

0 0
možnosti
AT

A.thimo

17. 9. 2010 7:50
Mňam, taky je miluju,

akorát že je mám radši klasicky "po česku" s knedlíkem /nebo i rýží// a spoustou omáčky!

Udělal jste mi chutě hned po ránu...;-D Karma!

0 0
možnosti
DP

placekd

17. 9. 2010 12:00
Re: Mňam, taky je miluju,

... s rýží a moc omáčky je mám taky moc rád, ale to pro fotku do blogu asi úplně není, to je pak úplně vrchovatý hluboký talíř ;-D ;-D ;-D ale včera jsem měl nějakou extrémní chuť na pěkně vyšlehanou brkaši s máslem, tak jsem k tomu udělal na večeři i ty ptáčky ;-D ;-D ;-D

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

17. 9. 2010 6:12
proč tolik nitě

stačí potrsavinářský provázek a ovázat,ne motat jak housenka bource svoji kuklu....a taky na ptáčky prodávají takové kleštičky, do kterých se scvakne a dá se péct....

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

17. 9. 2010 0:28
No jo...

... překvapuje mne tam akorát to mleté maso. K čemu tam je? Asi má tendenci vytékat, ne? Myslím, že spíš trochu kazí chuť toho hovězího. Slanina může být, ale spíše doporučuji klasické špek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2186x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy