Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Bobrufka

29. 9. 2010 9:02
Podle fotek to vypadá na lososa,

takže to bude lahůdka.  Někdy vyzkouším, zatím používám super rychlovku-filé posypu grilovacím kořením a opeču na másle. Má to výbornou chuť a je to hned :-)

0 0
možnosti
DP

placekd

29. 9. 2010 15:56
Re: Podle fotek to vypadá na lososa,

:-) R^

0 0
možnosti
IB

isabell

28. 9. 2010 0:35
...

File nebo rybu já radši na "divoko", takže spíš jen obyčejně na másle, nebo úplně nejlíp na grilu, ale se sýrem a šlehačkou už roky zapékám kotlety.

 Mám ještě starou remosku, (ale jde to stejně i v troubě), takže do vyšší mísy dám vrstvu syrových brambor nakrájených na kolečka, prosolím, na to ochucené tři až čtyři vykoštěné kotlety, většinou používám gyros, ale i třeba samotný tymián bude mít určitě úspěch, zase sůl, klidně i pepř a opět vrstva brambor.

Navrch několik plátků másla, zase sůl (vypadá to nezdravě, ale brambory jí hodně natáhnou a nemusíte jí sypat vrstvu, stačí trochu, ale všude) a zapéct.

 Když jsou brambory tak napůl měkké zalijeme jednou šlehačkou a pečeme do úplného změknutí, sýr až úplně nakonec, aby se nepřepekl. Také jsou z toho boule za ušima ;-)

0 0
možnosti
PO

POToole

28. 9. 2010 0:33
Taky občas

udělám na požádání manžela, jen dávám kysanou smetanu, pepř a sůl, a pod sýr ještě nakrájím rajče a papriku... :-)

0 0
možnosti

Plachetnice1

28. 9. 2010 0:23
Právě jsem dostal chutě

manželka dělá něco podobného, ale s kuřecími prsy, tedy vlastně klasika...

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy