Děkujeme za pochopení.
Bobrufka
Podle fotek to vypadá na lososa,
takže to bude lahůdka. Někdy vyzkouším, zatím používám super rychlovku-filé posypu grilovacím kořením a opeču na másle. Má to výbornou chuť a je to hned
isabell
...
File nebo rybu já radši na "divoko", takže spíš jen obyčejně na másle, nebo úplně nejlíp na grilu, ale se sýrem a šlehačkou už roky zapékám kotlety.
Mám ještě starou remosku, (ale jde to stejně i v troubě), takže do vyšší mísy dám vrstvu syrových brambor nakrájených na kolečka, prosolím, na to ochucené tři až čtyři vykoštěné kotlety, většinou používám gyros, ale i třeba samotný tymián bude mít určitě úspěch, zase sůl, klidně i pepř a opět vrstva brambor.
Navrch několik plátků másla, zase sůl (vypadá to nezdravě, ale brambory jí hodně natáhnou a nemusíte jí sypat vrstvu, stačí trochu, ale všude) a zapéct.
Když jsou brambory tak napůl měkké zalijeme jednou šlehačkou a pečeme do úplného změknutí, sýr až úplně nakonec, aby se nepřepekl. Také jsou z toho boule za ušima
POToole
Taky občas
udělám na požádání manžela, jen dávám kysanou smetanu, pepř a sůl, a pod sýr ještě nakrájím rajče a papriku...
Plachetnice1
Právě jsem dostal chutě
manželka dělá něco podobného, ale s kuřecími prsy, tedy vlastně klasika...
- Počet článků 60
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2185x
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.