- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ja na ni zapomela, na tu polivku. a to jsem ji varivala. a davala jsem do ni trosku mandloveho masla. mnam. asi si ji o vikendu udelam. jinak nestrouham, ale povarim, oloupu slupku, dovarim a rozmixuju.
jak zabránit tomu, co se mi stalo vloni. Darovaná dýně odpočívala tak dlouho v rohu pokoje, až shnila. Byla to chyba, protože s dýní se dá dělat všelicos, nejvíce se mi jako dítěti líbila ta strašidla, svítící v noci na zahradě. Letos mi dýni nikdo nedal. Sama jsem vypěstovala jen ty malé okrasné, které jsou ale taky jakési velké, a tak jich polovinu budu muset využít v kuchyni. Bude polévka a budou i malí strašáci.
Davide, ja se s tim nestrouham, je to namaha, rozporcuyji na nejake kostky, pak se to stejne rozmixuje, zkus tam dat trochu kari (curry), da to smrnc.
Ahoj Camino, děkuji za zprávu! Byl jsem ve "strouhací ráži" neboť jsme zkoušeli i pumpkin crisp a tak se část z nastrouhané dýně použila pro polévku. Na kari mají mí přátelé bohužel alergii, takže ani římský kmín ani mnohé exotické koření neprošlo testováním, tak jsme moc neriskovali. Každopádně já ještě přidávám šlehačku na závěr - to má pak taky ještě krémovější šmrnc a aby to nebylo zas tak až moc "zdravotní"