Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Bobrufka

18. 9. 2010 14:16
Vypadá to ňamově

:-), ale kde vzít špagetovou dýni, to tedy nevím ;-(

0 0
možnosti
DP

placekd

18. 9. 2010 16:53
Re: Vypadá to ňamově

... viz můj koment k "assam" - vím, že se v ČR pěstuje - určitě ji nějaký zahrádkář v okolí bude mít a třeba i nabídne. Popř. bych možná zkusil - máte-li možnost některý - z na popularitě nabírající - farmářský market.

0 0
možnosti
PM

assam

18. 9. 2010 11:37
Spestření

Hm,rád bych spestřil své ženě-vegetariánce jídelníček takovou dobrotou,jenomže,kde ji u nás sehnat? Neslyším o téhle věci poprvé,ale v obchodech jsem to dosud neviděl.No nic,dám si záznam do svého lebečního HD a třeba narazím:-) petr.assam

0 0
možnosti
DP

placekd

18. 9. 2010 16:51
Re: Spestření

Petře, srdečně zdravím. Než jsem přišel do Kanady, tak jsem si - přiznám se - myslel, že existuje jen jedna - klasická - dýně. ;-D Tady je celkem populární - takže se dá běžně sehnat i v supermarketech a samozřejmě v klasických obchodech s ovocem a zeleninou. Četl jsem, že v ČR začíná na popularitě nabírat trend farmářských trhů, takže bych - na tvém místě - máš-li možnost v okolí takový trh navštívit - se tam určitě kouknul. Tady - teda dle zkušenosti v BC - jsou farmářské trhy velmi oblíbené - a já mj. za hodinu - jako ostatně každou sobotu ráno - vyrážím... A dýni mám mj. na seznamu ... ;-D ;-D ;-D

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

18. 9. 2010 10:34
Koukám...

...že tu "věc" nijak nedochucujete. Jak to chutná takhle ve výchozím stavu, dá se to k něčemu přirovnat? Já jsem z tykvovin zatím jedl jen patizon a dýňový kompot, takže nemám zkušenosti. ;-)

0 0
možnosti
DP

placekd

18. 9. 2010 16:45
Re: Koukám...

;-D ;-D ;-D Ta "věc" za syrova teda zrovna chutná není. Víte k čemu bych tu chuť asi nejblíže přirovnal? Těžko říct, ale řekl bych že má asi nejblíže k chuti neupravené velké cukety. Je samozřejmě ze stejné "rodiny" jako klasická dýně také - takže ta podobnost s chutí syrové dýně není jen náhodná. Každopádně klasická dýně je mnohem - řekl bych - tužší.

0 0
možnosti
BR

Stobka

18. 9. 2010 10:33
Kdysi jsme špagetovou dýni pěstovali

Ale nikdy se nám nepodařilo udělat takové špagety,jaké máte na fotce.Jen maglajz

0 0
možnosti