Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Richard Kába

11. 10. 2010 15:58
Röste

známe a děláme. Je třeba se hlavně nebát toho pepře, lze to i bez špeku, jako příloha vynikající. Jako samostatný pokrm je samozřejmě česká cmunda s moukou, česnekem a majoránkou do českého bříška to nejlepší.

Ale rozhodně lze doporučit.R^

0 0
možnosti

sir Humphrey 007

9. 10. 2010 17:34
a zase super

i když taková CMUNDA:-P;-)

0 0
možnosti

placekd

9. 10. 2010 17:51
Re: a zase super

no jo, to víš, že jo, bramboráčky jsou bramboráčky :-) taky jsem si posledně z Česka přivezl takovou tu pánvičku na "volská oka", jestli víte, o čem mluvím - to tady byl opravdu velký hit a Kanáři nad českým "zlepšovákem" velmi pochvalně pokyvovali hlavami ;-D a tak na této pánvičce jsme s Miškou z Vancouveru jednu párty společně nasmažili plnou mísu těchto malých bramboráčků... vynikající! Bylo to sice velmi úmorné a v jedné chvíli jsme jeli jak na běžícím pásu, že jsme ani nestačili smažit... museli jsme proto upravit technologii smažení (tím že byla jen jedna pánvička se 4 "dolíčky") tak jsme jen "odlili" formu a dosmažovali na třech velkých pánvích ;-D;-D

0 0
možnosti

Bobrufka

8. 10. 2010 11:59
Jejda davide, my děláme strouhanec

-brambory nastrouhané nahrubo,bez propláchnutí, utlačit na pánvi, po zčervenání spodní strany otočit, postrouhat sýrem a pod pokličkou nechat dojít...taky super večeře

0 0
možnosti

placekd

8. 10. 2010 13:31
Re: Jejda davide, my děláme strouhanec

R^

0 0
možnosti

KleineG

8. 10. 2010 8:10
Ano

Nejrychlejší večeře po příchodu z hospody, jinak též zvaná slámovka. Vědět včera, že si chystám švýcarskou specialitu... ;-)

0 0
možnosti

placekd

8. 10. 2010 13:40
Re: Ano

R^

0 0
možnosti

Apolena bez kolena

8. 10. 2010 8:02
Hm,

vypadá to skvěle, navíc žádné složitosti. Určitě o víkendu vyzkouším. Ale asi přidám trošku na tenko krájené cibulky :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy