- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Všechno v ledničce mám, zeleninku, brambory, smetanu, dokonce slaninu, ale to hlavní, mušle, chybí. Jó, kdybych bydlela u moře, nějaké bych si ulovila, s takovou budu muset do lesa na houby. Už mě s nimi vyhánějí z domu a asi mě vyženete i vy z tohoto blogu, protože mušlenka je mušlenka a mušle se houbami nahradit nedají.
Jak to mám teď v práci vydržet a zase nežrat P.S. Nešel by přihodit ještě ten receptík na rajčatovou variantu ???
sorry, sorry... ta rajčatová neboli Manhattan varianta je de-facto úplně stejný základ a postup, navíc se přidají nakrájená rajčata nebo konzerva zavařených nakouskovaných rajčat až na ten závěr - jednoduše vynecháš tu závěrečnou smetanu a zahuštění moukou na krémovou konzistenci... a je to! Mnozí používají ještě navíc do obou nakrájenou a opraženou slaninu... Mňam!
Delam casto v zime a jeste tam soupnu nejaky kousek ryby z mrazaku, na posledni chvili. Ma to grady