- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
karma za zajimavy recept. Pripomina balkanskou ljutenicu.
Děkuji! Myslím, že je to i chuťově podobné. Některé recepty doporučují papriku před rozemletím upéct nebo osmažit a pánvi. Myslím, že by to mohla být také zajímavá variace!
Byl jsem tyden mimo domov a mimo normalni pristup k pocitaci, takze teprve ted dohanim. V Australii je mango chutney velmi oblibene, protoze se hodne pestuje v nasich severnejsich (tj. teplejsich) oblastech. Sami doma chutney nedelame, ale kupujeme hotove, casto znacku Sharwoods. Mango chutney smichane s neslazenym reckym jogurtem, cesnekem, stavou z citronu nebo limetky, worcestershire omackou, horcici typu kremzske (zrnita), trochou makadamioveho oleje (mozno zamenit jinym). Marinujeme v tom kureci prsicka aspon 2 hodiny.Pak s nimi na BBQ nebo pod grill. Mnam.
Receptu jsou spousty, pro porovnani prikladam par linku.
http://www.abc.net.au/tasmania/stories/s1370017.htm
http://www.taste.com.au/recipes/10111/mango+chutney
Take recept na chutney ze zeleneho, tj. nedozraleho manga.
http://www.woodworkforums.com/f120/grandma-sheldrakes-mango-chutney-recipe-50070/
Děkuji také moc za doporučení! Ta marináda se mi moc líbí! Hezké Vánoce vám všem do letních krajů!
vy jste velmi znalý. Neměl byste receptík na nějaké dobré chutney? Od známé jsem kdysi dostala - a recept si nevzala - chutney, které obsahovalo švestky. Bylo naprosto skvělé, k receptu se už nedostanu.
Děkuji vám, Kostičko :-) Měl jsem kdysi kdesi nějaký recept na Mango Chutney, ale přiznám se, že jsem jej nedělal, takže až dohledám a vyzkouším, určitě se tu taky objeví :-)
Mějte se moc hezky a hezký předvánoční čas! D.