Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

placekd

15. 10. 2010 15:15
Re: .

R^

0 0
možnosti
W

Wendolene/

25. 9. 2010 5:31
Tak ja tenhle recept videla na lahvince Maggi :)

Toho nemeckeho..hihi, pepr, sul, vejce, trocha pazitka a par kapek Maggi. Ale to tam byt nemusi. Pazitka je vynikajici a i kerblik ( chervil) neni spatny s michanymi vejci.;-)

0 0
možnosti
DP

placekd

25. 9. 2010 5:42
Re: Tak ja tenhle recept videla na lahvince Maggi :)

;-D ;-D fakt? to je síla! hi hi hi to věřím, že to Maggi tam fakt být nemusí, ale když to měli na etiketě, tak to tam zřejmě do receptu vměstnat museli... sponzoři...;-D trocha zeleného neuškodí ani chutí ani estetice R^ 

0 0
možnosti

jarinka

23. 9. 2010 17:31
Tak za měsíc.

R^ Jakmile skončí období houbových smaženic a budeme muset smažit jen samotná vejce, tak vyzkouším!

0 0
možnosti
DP

placekd

23. 9. 2010 18:14
Re: Tak za měsíc.

R^

0 0
možnosti
LT

lenkati

23. 9. 2010 13:53
..

panečku, tak to by mě nenapadlo, to musím zkusit!

0 0
možnosti
DP

placekd

23. 9. 2010 18:15
Re: ..

... jak by řekl klasik: "... a přitom taková blbost..." ;-D

0 0
možnosti
V

viveka77

23. 9. 2010 8:40
No jasně

To by mohla být dobrá finta. R^ Díky, zkusím :-)R^

0 0
možnosti
B

Bobrufka

23. 9. 2010 8:37
Vidíš,

to mě ještě nenapadlo R^, zatím jsem jen dala vajíčka na pánev, a zamíchala teprv když bílek začal tuhnout, tohle bude určitě lepší verze, taky máme radši tekutý žloutek, tak si občas děláme vajíčka naměkko. Tohle vyzkouším :-)

0 0
možnosti
IB

isabell

23. 9. 2010 8:46
Re: Vidíš,

Dělám je taky tak, míchat, až když ztuhne bílek, aby byl vidět rozdíl mezi bílkem a žloutkem a zůstaly ve větších kusech- američané, ale i angličané totiž vejce skoro vždy  nejdříve našlehají v misce jsko na omeletu a to mi moc nejede.

Průšvih je, že mám taky radši tekutější žloutek, zato manžel a dítě chtějí spíš gumu, takže svou porci snídám rovnou z pánve při míchání ;-)

Ale tuhle vychytávku určitě zkusímR^  jen si nejsem jistá tím solením a pepřením až na talíři ...

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

23. 9. 2010 7:44
Dobrý trik

Trik už jsem znal, dělali jsme tímto způsobem i pštrosí vejce ... a totalní pochoutka.

Pochavala autorovi R^

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

23. 9. 2010 7:45
Re: Dobrý trik

Ale dodal jste mi inspiraci a o víkendu dám na svůj blog zase moji verzi míchaných vajíček :)

0 0
možnosti
J

jjezekj

23. 9. 2010 7:42
Kdo by to byl řekl, blbá vajíčka

To vypadá na jednu z těch jednoduchých a geniálních věcí. Už se těším až o víkendu vyzkouším.

0 0
možnosti
DP

placekd

23. 9. 2010 20:54
Re: Kdo by to byl řekl, blbá vajíčka

:-) ano! jednoduché a přtom efektivní ;-D

0 0
možnosti
JS

srstek

23. 9. 2010 6:48
Máslo

Odkdy máslo karamelizuje ? :)

0 0
možnosti
DP

placekd

23. 9. 2010 6:54
Re: Máslo

;-D ;-D ;-D nekaramelizuje, jen to tak na té pánvi vypadá ;-D když začíná voně a hnědnout - připomíná to trošku proces karamelizaci cukru - berte to jako přirovnání prosím ;-D

0 0
možnosti
SH0

sir Humphrey 007

23. 9. 2010 1:59
úžasný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teď sem to vyzkůšal... :-)R^

0 0
možnosti