- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Toho nemeckeho..hihi, pepr, sul, vejce, trocha pazitka a par kapek Maggi. Ale to tam byt nemusi. Pazitka je vynikajici a i kerblik ( chervil) neni spatny s michanymi vejci.
fakt? to je síla! hi hi hi to věřím, že to Maggi tam fakt být nemusí, ale když to měli na etiketě, tak to tam zřejmě do receptu vměstnat museli... sponzoři... trocha zeleného neuškodí ani chutí ani estetice
Jakmile skončí období houbových smaženic a budeme muset smažit jen samotná vejce, tak vyzkouším!
... jak by řekl klasik: "... a přitom taková blbost..."
to mě ještě nenapadlo , zatím jsem jen dala vajíčka na pánev, a zamíchala teprv když bílek začal tuhnout, tohle bude určitě lepší verze, taky máme radši tekutý žloutek, tak si občas děláme vajíčka naměkko. Tohle vyzkouším
Dělám je taky tak, míchat, až když ztuhne bílek, aby byl vidět rozdíl mezi bílkem a žloutkem a zůstaly ve větších kusech- američané, ale i angličané totiž vejce skoro vždy nejdříve našlehají v misce jsko na omeletu a to mi moc nejede.
Průšvih je, že mám taky radši tekutější žloutek, zato manžel a dítě chtějí spíš gumu, takže svou porci snídám rovnou z pánve při míchání
Ale tuhle vychytávku určitě zkusím jen si nejsem jistá tím solením a pepřením až na talíři ...
Trik už jsem znal, dělali jsme tímto způsobem i pštrosí vejce ... a totalní pochoutka.
Pochavala autorovi
Ale dodal jste mi inspiraci a o víkendu dám na svůj blog zase moji verzi míchaných vajíček :)
To vypadá na jednu z těch jednoduchých a geniálních věcí. Už se těším až o víkendu vyzkouším.
ano! jednoduché a přtom efektivní
nekaramelizuje, jen to tak na té pánvi vypadá když začíná voně a hnědnout - připomíná to trošku proces karamelizaci cukru - berte to jako přirovnání prosím
teď sem to vyzkůšal...