Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

karlos1942

28. 9. 2010 0:16
kvasnicová pomazánka

ANO! Davi, naposledy jsem ju jedl v Mikulově. Od té doby se na ni jenom těším,nevím jak se k tomu dostanu? Udělám ju až nás bude víc??R^[>-]V;-D

0 0
možnosti

placekd

28. 9. 2010 5:04
Re: kvasnicová pomazánka

R^ Ahoj Karlos, určitě ji vyzkoušej, princip je totožný, technologie mírně upravená, ale finále je moc chutné!

0 0
možnosti

lenkati

22. 9. 2010 12:04
jiný recept

Tu dělám také, ale trošku jinak.

Na tu cibulku dám droždí a míchám dokud nevoní, pak přidám trochu mléka, lehce povařím a zasypu troškou strouhanky. Pak přidám vajíčka. Zamíchám. Odstavím. Do zchladlé směsi nastrouhám kyselou okurku a přidám hořčici, sůl a pepř. Je to taky mňamka velká :)... Zkusím i tu Vaší s máslem.....

0 0
možnosti

Bobrufka

22. 9. 2010 10:48
No to je nápad!

tu už jsem nedělala....

0 0
možnosti

pedr64

22. 9. 2010 7:50
neznám nic hnusnějšího

než je kvasnicová pomazánka(polévka). Ale zase narozdíl od většiny miluju špenát;-D

0 0
možnosti

hasmen - náhradní nick

22. 9. 2010 7:55
Re: neznám nic hnusnějšího

Já už ani nevím jak to chutná... Třeba jsem se před těmi více jak 40 lety šklebil,ale ze školky si pamatuju jiný věci ;-D

0 0
možnosti

jarinka

22. 9. 2010 7:21
Díky za inspiraci a rovnou dvojnásobná dávka.

Už se ty moje tvarohovo-ředkvičkové pomazánky všem přejedly. Hned dnes kupuji čtyři kostky droždí, na zahradě stříhnu poslední pažitku a zas bude co mazat na chleba. ;-)

0 0
možnosti

placekd

22. 9. 2010 17:35
Re: Díky za inspiraci a rovnou dvojnásobná dávka.

R^

0 0
možnosti

mak63

22. 9. 2010 0:59
dal jsem karmu

...ale mnohem mnohem radsi bych dal tu pomazanku. naposledy jsem ji jedl jako malej kluk, delala ji babicka, babicka neni a kvasnicova pomazanka odesla s ni, zkusim ji sam....ale kvalit ty babicciny urcite nedosahne

DIKY ZA INSPIRACI.

0 0
možnosti

Camino

22. 9. 2010 3:15
Re: dal jsem karmu

Naposledy od maminky, nevedela jsem, ze se to da delat ze sucheho drozdi.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy