- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mám na mysli pravé lesní, ne ty uměle vypěstované. Jarinka udělá ze sebe několikrát v roce kamzíka a už má několik skleniček ke svíčkové a nějaké množství spapkané - proto je stále v plném zdraví.
To do tebe Davide není vůbec hezký, četl jsem to teď před obědem (bude až za hodinu) a dostal jsem děsnej hlad a hlavně chuť, určitě vyzkouším
Děkuji a dobrou chuť k obědu, tady je půl třetí ráno a měsíc už sice není v úplňku, zato svítí jak rybí oko z jasné oblohy (po delší době), tak se mi nedaří usnout... ha ha ha...
jedna podstatna vec - tymian...
Tymián? To se přiznám, že toto slyším poprvé. Já osobně tymián, rozmarýn ani oregano moc nemusím (jsou to pro mě celkem moc siličné a aromatické bylinky a nedělají mi moc dobře na žaludek) - tak zřejmě jsem se po tom moc nepídil, ale každopádně děkuji za info!
muzou byt zajimave, vyzkousim... V podstate tu omacku delam podobne, akorat tu korenovou zeleninu jeste orestuju na masle...
Rychleji to jde, kdyz se zelenina nestrouha ani nepovari, pouze ten ocet s vodou (stejne mam radeji vino) a korenim. Ta korenova zelenina se temer rozpada a kdyz to hodim do mixeru, nemusim davat do smetany zadne hustidlo. Ale povedlo se Ti to.