Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
markyz.Gero
17. 1. 2011 12:23
tradiční recept na dobré jídlo
snad jen ten výtažek z kopyt bych vynechal
0
0
možnosti
jarinka
29. 10. 2010 7:42
Dobrý recept.
Fantazii se meze nekladou. Chutnalo by mi tohle a chutnalo by mi to i jako svíčková, s kořenovou zeleninou. A k tomu co jiného než brusinky - mám jich dost, pravých lesních.
0
0
možnosti
Stobka
29. 10. 2010 0:26
Hovězí játra se snad už ani neprodávají
Za totáče to bylo jen součástí tzv. pajšlu, se srdcem a plíci, pomlelo se to a se smetanou to bylo děsné
0
0
možnosti
placekd
29. 10. 2010 0:53
Re: Hovězí játra se snad už ani neprodávají
... no holt jiný kraj, jiný mrav tady zase se zase vepřová prakticky neseženou... a obecně - jak jsem psal už v předchozích článcích - vepřové maso tady tedy rozhodně oblíbeno není...
0
0
možnosti
certik_bertik
29. 10. 2010 0:08
játra
na smetaně? To je gastronomický zločin, k tomu se smetanová omáčka vůbec nehodí
0
0
možnosti
- Počet článků 60
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2185x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.