Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

markyz.Gero

17. 1. 2011 12:23
tradiční recept na dobré jídlo

snad jen ten výtažek z kopyt bych vynechal

0 0
možnosti

Lilly28

17. 1. 2011 3:29
Yum,

 moc pekne knedliky !

0 0
možnosti

placekd

17. 1. 2011 5:30
Re: Yum,

:-) děkuji za pochvalu :-):-)

0 0
možnosti

jarinka

29. 10. 2010 7:42
Dobrý recept.

R^ Fantazii se meze nekladou. Chutnalo by mi tohle a chutnalo by mi to i jako svíčková, s kořenovou zeleninou. A k tomu co jiného než brusinky - mám jich dost, pravých lesních.

0 0
možnosti

Stobka

29. 10. 2010 0:26
Hovězí játra se snad už ani neprodávají

Za totáče to bylo jen součástí tzv. pajšlu, se srdcem a plíci, pomlelo se to a se smetanou to bylo děsné

0 0
možnosti

placekd

29. 10. 2010 0:53
Re: Hovězí játra se snad už ani neprodávají

... no holt jiný kraj, jiný mrav ;-D tady zase se zase vepřová prakticky neseženou... a obecně - jak jsem psal už v předchozích článcích - vepřové maso tady tedy rozhodně oblíbeno není...

0 0
možnosti

certik_bertik

29. 10. 2010 0:08
játra

na smetaně? To je gastronomický zločin, k tomu se smetanová omáčka vůbec nehodí

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy