Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarinka

4. 10. 2010 8:17
Hovězí pro zvláštní příležitosti.

Hovězí guláš vařím mnohem méně než houbový, jen když se u mě sejde více chlapů, pak stačí ohřát. ;-D 

Poznámečky: cibule dávám tolik co masa ne do hmotnosti, ale do objemu. Pálivou mletou papriku mohu trochu přidat, ale není nad malou kulatou feferonku. A jakýkoliv guláš na sádle, nevím proč.

0 0
možnosti

placekd

4. 10. 2010 15:38
Re: Hovězí pro zvláštní příležitosti.

... gulášek teda - přiznám se - můžu... :-) taky ho nevařím tak často (jak bych chtěl... ha ha ha), ale možná, že je to tím, že mám tolik dalších podnětů a jiných chuťových variací, které chci vyzkoušet a zkouším, že frekvence opakovaných jídel tak často nenastává :-) :-) Každopádně není nad - jak by řekl kamarád Martin - "vymazlený" zaležený guláš :-) S tím sádlem mám opět trošku problém, ale vyčkám holt, až nějaký Evropan-farmář v okolí porazí svého pašíka :-) Jinak někdy-když mám opravdu móóóc velkou chuť na čerstvý chleba se škvarkama a sádlem (stalo se mi to tak 2x...) tak jsem okrájel nejdostupnější zdroj (=kotleta), libové samozřejmě použil, ale ty "odkrojky" jsem velmi citlivě opražil a podařilo se mi získat něco drobných škvarků a sádla - ale to bylo opravdu tak max na 2 krajíce... Každopádně ta dychtivost byla ukojena :-);-D

0 0
možnosti

Wendolene/

4. 10. 2010 6:15
Moc hezke...k tomu ten chleb, co jste upekl a je to!

:-)

0 0
možnosti

placekd

4. 10. 2010 15:29
Re: Moc hezke...k tomu ten chleb, co jste upekl a je to!

:-) děkuji R^

0 0
možnosti

hurkajan

4. 10. 2010 6:05
ach jo

jsme děsný národ mňam gulášek  jako břitva ...pro oživení přidat dvě tři větší mrkve nejlépe nastrouhat nebo kukuřici v nálevu a hrášek střední plechovka a nebo všechny tři ingredience:-P;-) kdo dá místo oleje sádlo nemusí solit ale zase by mohl zazlobit ...žlučník;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy