Diskuse
Mlsný fotoblog: Hovězí guláš
Děkujeme za pochopení.
jarinka
Hovězí pro zvláštní příležitosti.
Hovězí guláš vařím mnohem méně než houbový, jen když se u mě sejde více chlapů, pak stačí ohřát.
Poznámečky: cibule dávám tolik co masa ne do hmotnosti, ale do objemu. Pálivou mletou papriku mohu trochu přidat, ale není nad malou kulatou feferonku. A jakýkoliv guláš na sádle, nevím proč.
placekd
Re: Hovězí pro zvláštní příležitosti.
... gulášek teda - přiznám se - můžu... :-) taky ho nevařím tak často (jak bych chtěl... ha ha ha), ale možná, že je to tím, že mám tolik dalších podnětů a jiných chuťových variací, které chci vyzkoušet a zkouším, že frekvence opakovaných jídel tak často nenastává :-) :-) Každopádně není nad - jak by řekl kamarád Martin - "vymazlený" zaležený guláš :-) S tím sádlem mám opět trošku problém, ale vyčkám holt, až nějaký Evropan-farmář v okolí porazí svého pašíka :-) Jinak někdy-když mám opravdu móóóc velkou chuť na čerstvý chleba se škvarkama a sádlem (stalo se mi to tak 2x...) tak jsem okrájel nejdostupnější zdroj (=kotleta), libové samozřejmě použil, ale ty "odkrojky" jsem velmi citlivě opražil a podařilo se mi získat něco drobných škvarků a sádla - ale to bylo opravdu tak max na 2 krajíce... Každopádně ta dychtivost byla ukojena :-)
placekd
Re: Moc hezke...k tomu ten chleb, co jste upekl a je to!
děkuji
hurkajan
ach jo
jsme děsný národ mňam gulášek jako břitva ...pro oživení přidat dvě tři větší mrkve nejlépe nastrouhat nebo kukuřici v nálevu a hrášek střední plechovka a nebo všechny tři ingredience kdo dá místo oleje sádlo nemusí solit ale zase by mohl zazlobit ...žlučník
- Počet článků 60
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2185x
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.