Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarinka

6. 10. 2010 6:04
Nechce zdomácnět.

:-) Recept mě dnes nastartoval do úsměvu. Ne že bych ho už zvládla ke snídani, ale představila jsem si, co znamená "domácí". V případě tvarohu to značí hlavně chovat DOMA  někoho na mléko (třeba kozu). Podle vás mám ale obhlédnout obchody, jestli zase nevyprodávají za pár korun cottage. Připadne mi, že tento druh sýra u nás ještě nezdomácněl, natož aby tvaroh z něho vyrobený byl domácí.  

Karma za nastartování - jdu kopat brambory (brzy, co?? - tady je ještě tma) a budu je kopat s úsměvem. Večer ahoj.

0 0
možnosti
LT

lenkati

6. 10. 2010 7:03
Re: Nechce zdomácnět.

Já myslím, že autor myslel domácí jako české. Něco jiného je to pro někoho, kdo žije doma, v Čechách oproti nám, kt. žijeme v zahraničí.

Byla jsem zvědavá, jaký recept to bude, ale bohužel, tady je i cottage cheese slaný....

0 0
možnosti
W

wiki5

6. 10. 2010 5:06
potesila

zacnu si ty vase recepty zakladat... to je fakt bezva

0 0
možnosti
DP

placekd

6. 10. 2010 5:21
Re: potesila

;-D ;-D ;-D Díky, ale to snad nebude ani třeba ;-D Mj. pokud nezruší Google, tak na davidplacek.blogspot.com by měly být uloženy kopie a snad se mi jednou podaří tomu dát i nějaký "kapitolový" ráz :-)

0 0
možnosti
IB

Iwan

6. 10. 2010 5:04
Další vylepšení.

Poraďte, jak odebrat co nejvíce H2O (?). Rád bych ji pak nahradil RUMeme (Tuzemákem). Tvaroh by pak nesl krásný název "Tuzemský tvaroh" s podtitulem "Zdravá strava pro alkoholíky". :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy