Děkujeme za pochopení.
jarinka
Nechce zdomácnět.
Recept mě dnes nastartoval do úsměvu. Ne že bych ho už zvládla ke snídani, ale představila jsem si, co znamená "domácí". V případě tvarohu to značí hlavně chovat DOMA někoho na mléko (třeba kozu). Podle vás mám ale obhlédnout obchody, jestli zase nevyprodávají za pár korun cottage. Připadne mi, že tento druh sýra u nás ještě nezdomácněl, natož aby tvaroh z něho vyrobený byl domácí.
Karma za nastartování - jdu kopat brambory (brzy, co?? - tady je ještě tma) a budu je kopat s úsměvem. Večer ahoj.
lenkati
Re: Nechce zdomácnět.
Já myslím, že autor myslel domácí jako české. Něco jiného je to pro někoho, kdo žije doma, v Čechách oproti nám, kt. žijeme v zahraničí.
Byla jsem zvědavá, jaký recept to bude, ale bohužel, tady je i cottage cheese slaný....
placekd
Re: potesila
Díky, ale to snad nebude ani třeba Mj. pokud nezruší Google, tak na davidplacek.blogspot.com by měly být uloženy kopie a snad se mi jednou podaří tomu dát i nějaký "kapitolový" ráz :-)
Iwan
Další vylepšení.
Poraďte, jak odebrat co nejvíce H2O (?). Rád bych ji pak nahradil RUMeme (Tuzemákem). Tvaroh by pak nesl krásný název "Tuzemský tvaroh" s podtitulem "Zdravá strava pro alkoholíky".
- Počet článků 60
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2185x
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.