Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wendolene/

8. 10. 2010 23:56
Vidim, ze jste to vylepsil...tenhle shepherd's pie

vypada jedle;-D, zkusime to. R^

0 0
možnosti
B

Bobrufka

7. 10. 2010 9:32
Určitě by do toho pasovaly i houby

teď je sezóna....R^

0 0
možnosti
DP

placekd

7. 10. 2010 15:05
Re: Určitě by do toho pasovaly i houby

... rozhodně! R^ já osobně se do lesa přes týden moc nedostanu (když přijedu z práce tak už bývá tma) a potřeboval jsem něco rychlého k večeři... Kdyby recept vyšel na víkend, byly by tam určitě taky bývaly ;-D Každopádně ta spodní "masová" vrstva může mít tolik variant, kolik je na světě experimentátorů v kuchyni ;-D Osobně bych se tedy rozhodně nebál použít ani praženici z hub, či jen tak orestované na cibulce, s mase by to bylo určitě stejné - buď mleté, nebo nakrájené na kousky, stejně tak by jako základ šel použít i guláš, či zeleninové "stew" či "stir-fry"...Teď se přiznám, že mi po ránu moc nepřepíná mozek mezi angličtinou a češtinou a nevím, jestli tyto dva výrazy mají správný český překlad

0 0
možnosti
JJ

jita

7. 10. 2010 8:12
Díky za nápad

Mám v lednici obrané maso z pečených křidélek co jsem dělala předevčírem a právě uvažuji co dobrého z toho udělat k večeři. Snad to bude muži chutnat. Mě to chutná už teď, jen na to koukám.

;-);-)

0 0
možnosti
DP

placekd

7. 10. 2010 14:57
Re: Díky za nápad

:-) je to fakt velmi chutné a chuťově jednoduché :-) mám od Laury ještě jeden alternativní recept na "krustičku" ze sušenkového těsta - můžeme vyzkoušet příště :-) Dejte prosím vědět, jak se povedl a zda muži chutnalo.

0 0
možnosti
TT

mamenec

7. 10. 2010 7:02
To snad mělo bejt trestný.....

tady je brzké ráno a dívat se na lačno na Tvé fotoblogy je skoro masochismus.... Ježíš já bych jedl.....;-D Ale jinak R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy