Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

_-1-_

30. 10. 2010 18:03
Sakra .... necpěte se pořád tou zeleninou

.... ohřejte si pořádnou flákotu masa na pánvi a k tomu si klidně dejte ten výše uvedený "dip" ;-)

0 0
možnosti
DP

placekd

30. 10. 2010 18:34
Re: Sakra .... necpěte se pořád tou zeleninou

;-D ;-D R^ už se ta flákota vaří R^

0 0
možnosti
H

hoky

28. 10. 2010 9:45
jiná verze

celer, sýr, majolka, dochutit dle vašich preferencí

0 0
možnosti
MB

Rudolfína

28. 10. 2010 8:18

přidávám pár kapek worchesteru

0 0
možnosti
BR

Stobka

28. 10. 2010 0:42
máte ho moc na jemno

měl by být nakrájený na jemné nudličky, to je pak uplně jiná chuť, ala humr

0 0
možnosti
DP

placekd

28. 10. 2010 0:48
Re: máte ho moc na jemno

fakt? četl jsem dokonce, že to má být ještě na jemnějším struhadle - tento kanadský (americký) Kitchen Aid má oka celkem hrubá... každopádně ty nudličky zkusím příště, díky! R^

0 0
možnosti
AK

Psyk

28. 10. 2010 0:34
Dobrota

Tohle je jediný jídlo kde mi celer vůbec nevadí :-) Jinak ho rád nemám. I když máti to připravuje tuším bez mrkve...

0 0
možnosti
K

kyttt

28. 10. 2010 0:15
sůl

koukám chyba v soli... jinak znám, kdysi nám tohle servírovali na meditačních seminářích, leč když jsem to chtěla zkusit připravit doma z našeho kvalitního celeru rovnou ze záhonu, nafoukla jsem se, div jsem neskončila u stropu. Takže od té doby si už tuhle dobrotu nerisknu. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2186x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy