Většina Romů nemaká a jsou líní hledat práci - NO NÉÉ!

Téměř 60% Romů v produktivním věku nemá zaměstnání a dokonce ho ani nehledá. A já se ptám. Čím toto procento cikánů přispívá společnosti?

     Právo se dotázalo agentury pro začleňování Romů na to, jaký pracanty vlastně máme mezi naším Romským etnikem. A hle. Téměř 70 000 Romů nemá práci a ani se nehrnou ji hledat. Spousty z vás si řekne - a na tohle se museli někoho ptát? Vždyť je to jasné. A v této chvilce by na vás ochránce vystartoval - rasisto! Máte předsudky. A hle, najednou to nejsou předsudky, najednou to není rasismus, najednou to je prostě holý a jasný fakt.

     A mě zajímá, čemu jsou naší společnosti prospěšní? Daně neplatí. Nenaplňují pracovní trh. Jsou doma. Zevlují na ulicích. Nemají peníze a může tam dojít ke sklonu k páchání trestné činnosti. A je jich téměř 70 000.

     Asi budu nazván v diskusi rasistou, ale prosím vás, obhájci Romů, přijde vám tohle zcela normální? 60% vaší oblíbené menšiny se fláká a nechce pracovat? A tyhle chcete začlenit? Kam? Do společnosti, kde lidé chtějí pracovat a někteří nemohou najít práci i několik let? To nemůže dopadnout…

     Ale Romové, doba, kdy pečení holubi lítali přímo do huby, brzy skončí...a dobře vám tak, neb bez práce nejsou koláče!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Pipek | pátek 19.10.2012 11:07 | karma článku: 43,17 | přečteno: 5044x