Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Curenzym

2. 3. 2012 8:05
Vážená soc. pracovnice,

Kvůli takovým soc. pracovnicím, jako jste Vy , máme téměř nejhorší strukturu, nejméně profesionální soc. pracovnice ohledně všech částí a oborů, kde se pohybují. Zakouřená místnost, ne profesiální, zapšklá ženská. Ještě , že roste nová, mladá generace soc. pracovnic - více vzdělané, více profesionální. Nevím, proč jste tuhle profesi dělala,( pokud jste jí dělala), když nemáte vztah k lidem. Byl jsem na stáži v jiných zemí, kde soc. pracovnice fungují zcela jinak. Tam, kde jsou nyní Romové, můžete i Vy. Neprofesionální přístup, nadřazená komunikace. Nejde vůbec o dávky. Dávky jste rozdávaly Vy. Pokud by se s těmi lidmi více pracovalo, nemuselo to tak daleko dojít.

0 0
možnosti
TT

žepré

2. 3. 2012 1:01
Segregace cigánů

se našim pám hodí velice (rozděl a panuj)... Oni už só aji tak chytří, že vytvářijó úřady proti sobě, ale jenom samozřejmě naoko. No a konkrétně: cigáni se skopčákům strašně hodijó, aby ukázali, jak my jsme nižší rasa, protože my jsme vlastně ti rasisti...

0 0
možnosti
A

apajinky

1. 3. 2012 14:44
Uff

Jako bývalá sociální pracovnice bych mohla vykládat.Jen tolik-toto etnikum mi mou práci znechutilo natolik,že jsem dala výpověď a už nikdy nechci pracovat ve státní správě,která víc a víc zadělává na nespravedlivý systém.Za těch 10 let,co jsem pracovala jsem musela mít silnější a silnější žaludek,až to nešlo.Jen malý příklad:příjde feťák,co seděl 10 let v base-sociální kurátorka poskytuje mimořádnou okamžitou pomoc,která se nepočítá do příjmu,natáhne se červený kobereček,poskytne se k dávce na živobytí dietka na zničená játýrka,často je taková fetka uznána plně invalidní bez nároku na výplatu důchodu,což v praxi znamená,že nemusí být v evidenci ÚP,nemusí si hledat práci,nemusí podstoupit veřejnou službu.Nemusí nic,nemá žádnou povinnost a ještě se mu plně proplatí ubytovna,jelikož je invalidní.Takoví se vypláceli ihned.Pak příjde občan,který 30-35 let pracoval, zdraví nechal ve fabrice,udřený,ale pozor:má auto,má zahrádku,kde si pěstuje pár rajčat....tomu se pomoct nesmí.Hnus,hnus,hnus

15 0
možnosti
S

Smrť

1. 3. 2012 15:23
Re: Uff

Ano, je to neuvěřitelné, co se v téhle zemi děje: systém je nastaven tak, aby profitovali lempli a grázlové, přímo nabádá k flákání, chlastání, fetování, házení peněz do automatů, chronické zloděje nepostihuje. Slušný, zodpovědný člověk, jestliže se dostane do existenčních potíží, nemá nárok na žádnou pomoc, dokud se nedostane na úplné sociální dno. Na ten pseudohumanismus, nadržující asociálům a stavící je do role obětí, jednou (a nebude to dlouho trvat) Evropa pojdeRv.

5 0
možnosti
JP

Chytrakz hospody

1. 3. 2012 14:04
v blogu mne zaujala tato věta

" ..........Navštivte romská ghetta a zeptejte se místních, co pro ně znamená vzdělání....... " musím říci slavný blogere, že miluji jiné adrenalinové sporty (např. seskok z letadla padákem a padák zapomenout v letadle) než návštěvy rom.ge. a ještě se tam na něco ptát. S tím zapomenutým padákem mám větší šanci, že vyváznu živý a zdravý;-D;-D

7 0
možnosti
DU

Abdullah 31

3. 3. 2012 19:19
Re: v blogu mne zaujala tato věta

Navíc když do takového ghetta přijde nějaký takový potentát, jako je evropský komisař, tak se cikáni kolem něj seběhnou a začnou hulákat, jak oni stojí o to vzdělání, a jak chtějí pracovat, ale že bílí jsou na ně tak zlí, že jim nechtějí práci "dát" a děti že jim schválně posílají do zvláštních škol a všelijak tu jejich touhu po vzdělání ubíjejí . Oni totiž neomylně poznají, co mají všichni vykřikovat, aby ze sebe v očích všech institucí udělali chudáky a vyrazili z toho tak ještě více peněz zadarmo, respektive aby získali pozornost a prostor, což jim v konečném důsledku zase přinese peníze zadarmo. Byli by sami proti sobě, kdyby říkali, jak o práci ani školy nestojí.

0 0
možnosti
HF

italianaHani

1. 3. 2012 13:38
k tomuhle článku

se dá říct jen jedno: palec nahoru a karma.R^!

4 0
možnosti
P

papajos

1. 3. 2012 13:34
ale vážně

My ale ty Romíčky opravdu diskriminujeme. Oni se pořád snaží se s námi sblížit a my jim házíme klacíky pod nohy. Styďme se.

5 0
možnosti
MS

blob

1. 3. 2012 13:38
Re: ale vážně

Nejlepší sblížení, jejich ruka ve vaší kapse.

5 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

1. 3. 2012 13:18
Nevím proč se vůbec tyhle články píší

Pravda o Romech je tabu, snad její vyřčení je i trestné. Takže nebudu psát o nich, raději jen o jejich obětech. Jejich oběti jsou vesměs z nižších tříd, musí jezdit veřejnou dopravou, bydlet v jejich blízkosti. Nemají peníze na soukromou školu, kde by jejich děti do styku s Romy nepřišly. Po roce 1989 si většina národa vybrala pravicovou cestu a tam kde pravice vládne, tam je obyčejný člověk společensky bezcenný, takže se marně od státu dovolává ochrany. Potom je ale jen logické, že vládnoucí třída raději stojí při Romech, protože z jejich peněz se Romům dávky nevyplácí, to platí stát z daní a decimovaný dělňas určitě revoluční nebude, boj s Romy ho dostatečně vyčerpá.

2 0
možnosti
LV

borek

1. 3. 2012 14:08
Re: Nevím proč se vůbec tyhle články píší

Decimovaný dělňas těch daní na cikány moc neplatí.

Multikulti nesmyslná politika je dílem levice, stejně jako politika, kdy se tzv. sociální dávky rozdávají nalevo napravo a cikáni tak vůbec k žádné práci motivovaní nejsou.

1 0
možnosti
S

Smrť

1. 3. 2012 13:08
Stydím se za nás, pracující občany ČR,

že jsme si za takovou dobu neudělali s nepřizpůsobivými existencemi libovolné barvy pleti pořádek. Stydím se za papaláše, co ze svých vil v bezpečných čtvrtích káží o rasismu, ale nikdy se s typickými Romy a jejich projevy nesetkali. Stydím se za vládu, která není schopná vystavit STOP parazitování. Stydím se, že si občané ČR nechají kálet na hlavy ze všech stran - shora, zdola, zleva, zprava, my jsme ti zlí, co se mají přizpůsobit nepřizpůsobivým. Za svou averzi ke státem či EU dotovaným lehkoživkům (asociálům i přebytečným úředníkům) se nestydím ani trochu.

8 0
možnosti
C

chill

1. 3. 2012 13:13
Re: Stydím se za nás, pracující občany ČR,

Všechno je o politické reprezentaci, kterou si náš národ dokola volý, pardon volí. Všechno smrdí falešným humanismem a snahou neřešit problémy tím, že nádor vyřízneme, ale tím, že ho necháme růst do dalších částí těla....ale to smrdí metastázemi....čím dál víc je to o politicích, kteří mají z EU zadání za každou cenu udržet Cikány u nás, aby neutíkali směrem na západ za těmi pečenými holuby. O to EU na západě nestojí, ti mají svých problémů s menšinami habakuk...věřím tomu, že za tuto politiku dostávají někteří naši vlivní politici výhody (funkce, peníze, další vliv). Jediný, kdo na to doplatí, je a bude normální občan naší země, který má Cikány za sousedy, který platí daně a sociální pojištění, který chce posílat své děti do školky a školy.....hrůza, ale jen houšť, a objeví se mnohonásobně agresivnější forma DSSS...a to se některými vlivným u nás nebude líbit....a ten čas se blíží!

1 0
možnosti
DP

Daniel P.

1. 3. 2012 13:00
pan komisař je profesionální příživník

který potřebuje vykázat činnost, aby se nemusel obávat o svoje prachy. Takže se povozí po Evropě, otestuje pár putyk a nevěstinců, a napíše, jak jsou menšiny utlačené a jak musíme podpořit zkvalitňování zlepšení vývoje prohlubování zdokonalení situace kolem Romů, chromů, travellerů, transporterů, transpondérů, atd.

Co se mu do toho prosím tankujete? Jste snad komisař? Tak vidíte. Nechte komisaře dělat svoji práci, potřebuje KLID NA PRÁCI.

10 0
možnosti
C

chill

1. 3. 2012 13:08
Re: pan komisař je profesionální příživník

přesné! 8-)

0 0
možnosti
C

chill

1. 3. 2012 12:58
A to je přesně EU

Z tohoto příspěvku a cesty nějakého komisaře parazita je vidět, k čemu je celá současná EU dobrá. K vytváření lží a polopravd, které vydává za realitu....a když má někdo jiný názor, tak ho umlčíme (viz. např. vypnutí mikrofonu Nigelu F. při projevu v Evropském parlamentu - neskutečné). EU je obluda řízená lidmi, kteří už s realitou a s životem normálních lidí nemají nic společného, jsou uzavřeni v okruhu věrných, kteří jim kývají na jakoukoliv pitomost, která z nich vypadne. Jak si nějaký kokomisař vůbec dovoluje hodnotit situaci s Cikánama u nás a mluvit o diskriminaci? Co třeba zkušenost s britskými komisaři na Ruzyni a jejich selekci těch, kdo do letadla smí a kdo ne? Toto byl příklad diskriminace jako BRNO a co na to EU? Se mlčelo....současný koncept je neudržitelný a je nutné je stornovat a vrátit zpátky do doby, kdy fungovalo EHS, tedy pouze na bázi hospodářské spolupráce, nikoliv násilné integrace a potírání národních států! Lidé, otevřete oči a volte pro skutečně lepší future!

10 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.