Stane se Nečas rasistou?

Ve slovníku by vedle slova arogance a nadutost měla být fotka Petra Nečase. Tento člověk je opravdu bezpáteřní politik, který je dle sebe ten nejlepší a celý svět jde proti němu. Jakého bývalého člena mi to jen připomíná. Jestli chce ODS přežít, musí se zbavit Nečase a dalších lidí, kteří nemají u voličů dobré jméno. No otázkou je, zda by tam někdo zbyl.

     Je neuvěřitelné, jak tento člověk dokáže vše svalit na okolí.

     Za amnestii nemůže on, který ji stvrdil podpisem. Ale nechtěl jít proti ústavním zvyklostem. Ano, je přeci lepší pozastavit velké kauzy, pustit ven lidi, kteří si spravedlivě mají odsedět své tresty, pustit ven zločince, kteří dál škodí na občanech. Horší je porušit přeci zvyklosti, to nadělá více paseky, že?

     Za nepostoupení pana Sobotky do druhého kola můžou média. Takže tím se snaží pan premiér naznačit, že jsme stádo tupých ovcí a dáme na to, co nám přinese televize. No dle volebních výsledků je naopak vidět, že veškeré průzkumy, které zazněly v televizi, byly scestné a špatné. Tak tady chyba taky nebude.

     No a nakonec za to může Fischer. V podstatě sebral hlasy Sobotkovi. Bez komentáře.

     Co se podívat do vlastních řad, pane premiére? Nemůže za to náhodou hlavně to, že Sobotka byl nasazen za stranu ODS a ta, jestli vnímáte realitu, není prostě již oblíbená? Není to tím, že byl spojen s touto vládou, která stojí za starou belu? Není to tím, že pan Sobotka byl nasazen stranou, která odvolala ministra, který chtěl něco řešit, a nasadila si tam svého koně? Nebo stranou, která má premiéra, který leze do zadního otvoru ministru financí?

     Smiřte se s tím, pane Nečasi, že za to nemůže okolí ale Vy. Přiznejte sakra jednou už Vaši chybu a uznejte, že už máte jít od korýtka.

     Nebo co budete dělat, až to nebude na koho svalovat? Budete rasistou a na otázku: Kdo to byl?, odpovíte: CIKÁN ČERNÝ, CIKÁN?

 

Autor: Martin Pipek | pondělí 14.1.2013 12:31 | karma článku: 15,91 | přečteno: 565x