Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gaspard

5. 12. 2011 14:24
Dej sem ten šek, jsem Řek!

0 0
možnosti
SK

slava kunst

5. 12. 2011 14:01
Řecké vlády se na svých občanech dopouštěly podobných

prasáren, jako ty naše v posledních letech a prostý Řek s tím těžko mohl něco dělat. Snažil se jen zachránit co mohl, někdo víc někdo míň. Buď ze státu něco měl, pak bral co šlo nebo do něj měl platit, pak platby se snažil omezit.

Celkem snadno pochopitelné. Už jen to euro přineslo značné problémy.

0 0
možnosti
V

vvesely

5. 12. 2011 14:36
Re: Řecké vlády se na svých občanech dopouštěly podobných

R^

0 0
možnosti
B

bofums

5. 12. 2011 13:44
Dlužník je k politování !

Ale ne proto, že má dluhy a hrozí mu " krach ", ale proto, že si nedovedl domyslet, kam ho

zadlužování dovede ! Ale vykládejte to někomu, komu chybí hlavně mozek !

Logika praví : na co nemám, to si musím odříci! !!

0 0
možnosti
V

vvesely

5. 12. 2011 13:59
Re: Dlužník je k politování !

Příjdu k volbám a ať dám hlas komukoli, zadluží mne. Jaké je řešení této situace ?  Mám mozek ? Jak si to mám odříci ?  Co na to logika ?

0 0
možnosti
V

vvesely

5. 12. 2011 12:38
Jedna paní povídala ...

Ve své charakteristice máte: Píšu snad někdy humorně, snad někdy vážně..stejně tak i beru sám sebe a svůj život. Ještě tam v tomto případě chybí  ...píši a nerozumím tomu.

Je to snůška keců, které jste posbíral a rádoby tomu chtěl dát  vlastní moudro. Podle Vašeho nadpisu a textu tedy soudím - český i řecký zemědělec děljí prd, ale český závidí řekovi Porsche ?

A když máte tak dobré informace, kdpakže to půjčil Řekům a kdopak jim  prodává za tyto peníze zbraně ?

0 0
možnosti
TK

ntk_

5. 12. 2011 12:23
není vše tak jak to na první pohled vypadá...

pane vy se lepíte na lep novinářům a senzacechtivým věcem, ale Řecko může především poděkovat EU za to kde jsou a třeba dotačnímu systému EU, ano slyšíte dobře a netýká se to jen Řecku, ale všech zemí EU kde fungují dotace na projektech. Je obecně známo, že dotační projekty jsou z 80% tunelem a hrstka % jde na opravdu reálné a fungující projekty, zbytek je ukradeno a nejen, že dochází k odcizení faktických peněz z dotací, ale i možnosti pro další rozvoj na trhu, dalšího očekávaného zisku, jelikož tito hráči zaberou místo ostatním v rozvoji na trhu buď pomocí dotací nebo bez ní a uměle blokují vývoj a zisk co by měl patřit z části státu a potažmo EU. A proč je to problém Řecka ? protože Řecko kromě turistiky sotva něco má co by vyrábělo, exportovalo dál do světa, nemá průmysl, atd.

0 0
možnosti
TK

ntk_

5. 12. 2011 12:23
Re: není vše tak jak to na první pohled vypadá...

pokrč. Dokud tam byl systém bez EU tak měli své jisté a fungovalo to. Vy tu nadáváte na lidi kteří pracovali a fungovali  a ještě budou platit jejich vnoučata za dluhy co nasekali jejich předáci v různých funkcí, v bankách, za podnikatele co vytěžili peníze z projektů a půjček a tak teď EU a banky právem čekají, vždyť jsme Vám pomohli !

A pro nás ? jen dobře že máme ČEZ, vlastní průmysl, automobilky, těžbu nerostů, turistiku, kulturní tvorbu atd... to jsou hodnoty co máme zachovat aby nás neohrozil nějaký moloch z EU a osobně bych zrušil všechny projekty dotované z EU a půjčky z EU a nebo je kontrolovat opravdu pečlivě zda-li ty peníze jdou tam kam mají, ale jsem si skálo pevně jistý že nikoliv nejdou... jinak to povede do záhuby... Takže Řecko by mělo prvotně utahovat opasky u těch nejbohatších a možná ani nemusí dojít na ty řadové lidi...

0 0
možnosti
JJ

jita

5. 12. 2011 11:58
Zase jeden zmanipulovaný

Obyčejný řek totiž pracuje a ty řecké bouře, které převádějí v tv a k tomu dávají patřičné komentáře tam obyčejní řekové dávají najevo, že nechtějí platit průšvihy bank a bohatých. Ale nebojte se tohle bude i tady a velmi brzo. Zatím nám lhali. Většina ekonomických ukazatelů je závislá na spotřebě a když lidi nebudou mít práci, nebudou mít peníze, nebudou utrácet, ukazatele půjdou dolů a zase nám zvýší daně, další lidi přijdou o práci .... Je to takový kolotoč, který má bohužel sestupnou tendenci.

0 0
možnosti
J

janduben

5. 12. 2011 12:23
Re: Zase jeden zmanipulovaný

samozrejme ze obycejny rek pracuje, napriklad na udrzbe vyschleho jezera a nebo v zemedelstvi, a co ma jako bejt? to ze nekdo pracuje nic neznamena

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.