Romové, držte si Gorola na uzdě, poškozuje vás ještě víc!

Předseda sdružení, které by mělo Romům "pomáhat" a přitom jim škodí ještě více. Do médií vypouští takové výroky, které většinovou společnost akorát ještě více naštvou, veřejně pomlouvá a neumí vystupovat. A trest? No, žádný, to bychom totiž mohli přilít olej do romského ohníčku…

     Jak může mít nějaká organizace jako předsedu někoho takového, který veřejně poškozuje ty, které zastupuje? Nechápu to. Kdyby měl ostré výroky, ale pořád se pohyboval v mantinelech slušnosti, pak by to byl muž na správném místě, ale takto? Dva nejdiskutovanější případy, kdy Romové někoho napadli a v obou dvou veřejně prohlašuje neuvěřitelné blbosti! Pojďme se podívat, jak se činí.

     A on je normálně popravil," prohlásil. Případ Tanvald. Jakmile se to stalo, přispěchal si přihřát polívčičku a přinesl do případu svůj pohled. Promluvil si s panem Tatárem, který do televize vyhrožoval smrtí střílejícímu důchodci (smrt za smrt) a poté prohlásil, že je prostě ten důchodce popravil! Tedy nařkl člověka, že někoho schválně zabil, dokonce popravil. A o pár měsíců déle se dozvídáme, že se bránil a střílející byl oběť. Pan Gorol na to? Mlčí a šoupe nohama. Omluva? To se nenosí. Ale že veřejně někoho pomluvil? Zameteme to pod postel, to přejde.

     „Nevěřím tomu, že tomu bylo tak, jak se popisuje. Byla to hospodská rvačka,“ popisoval mačetový útok. Pak přihodil to, že je to chyba barmanky, která je nechala hrát automaty. A tak je tedy vlastně její chyba, že si kluci zavolali posilu, která brutálně napadla některé hosty v dané hospodě mačetami. No, ale dle pana Gorola je to normální hospodská rvačka. V tom případě má tento pán zajímavé představy o hospodské rvačce. Vyjádření se k tomuto útoku od pana Gorola po pár měsících? Mlčí a šoupe nohama a opět tyto jeho výroky zameteme pod postel.

      NE! Nic zametat nebudeme a budeme to stále připomínat, ať Romové vidí, koho mají mezi sebou a ať ho ženou pryč z takového postu, kde je může každý den ještě více poškozovat.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Pipek | pondělí 18.6.2012 16:34 | karma článku: 33,00 | přečteno: 1711x