"Rasistická lůza". tak to jsem prosím já.

Důvod? Dovolil jsem si napsat, že většina Romů nemaká, že většina je líná si práci najít a vyhovuje jim zdejší sociální politika, že u nepracujících cikánů roste možnost kriminality. No prostě jsem si dovolil napsat pravdu.

     A hned jsem to "schytal". Tak jednak jsem prý lůza. Zajímavá dedukce mé osoby. Tedy člověk, který nebyl na pracovním úřadu ani minutu, odvádí daně, pracuje 10 hodin denně a sebevzdělává se, je lůza. Ale cikán, který nikdy nemakal, je rád na dávkách a kašle na vzdělání je pro humanisty lepší člověk.

     Pak jsem se dozvěděl, že jsem rasista.

     Tak jestli je rasista ten, koho neuvěřitelně štve, že systém dovolí, aby tu někdo sosal z mých daní dávky, aniž by chtěl makat, že někdo je línej chodit do školy, protože ví, že mu bude k ničemu a stačí mu sociální dávky, že někdo dělá jen bordel a neumí se přizpůsobit zemi, do které ho nikdo nezval - pak ano, pak jsem rasista. Na druhou stranu, kdo je tomuto lhostejný, je pro mě blbec, anebo je rád, že tito lidé tu jsou, jelikož je jejich lenost a jejich zastupování živí - viz některé organizace, jen těch romských je přes sto.

     Takže - říkejte mi v diskusi, že jsem lůza a rasista. Mně to nevadí. Já se za sebe nestydím. Ale dokud si bude pořád někdo válet svůj línej zadek doma a žít jen z dávek, tak pořád budu na tyto lidi upozorňovat a je mi jedno, jakou barvu pleti má.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Pipek | pondělí 22.10.2012 12:49 | karma článku: 47,94 | přečteno: 10104x