Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wernher

8. 9. 2011 16:33
Vida

Včera mi tu bylo spíláno, nadáváno a můj příspěvek byl smazán. A dnes je tu spousta příspěvků které jako já tvrdí že celé je to falešné a zbytečné, ten tyjátr kolem smrti těch hokejistů. Pche.

0 0
možnosti
KR

Kokodák, rebirth

8. 9. 2011 16:42
Re: Vida

jak vidět, čínštinu to tady nekóduje;-D;-D

0 0
možnosti
G

Gurmánka

8. 9. 2011 15:12
...je to rána, určitě největší pro příbuzné...

... fandové hokeje chápou, soucítí... stovky svíček hořely v Trenčíně pro Paľa Demitru, stovky svíček v českých městech pro české hokejisty...myslím, že nikdo se nepotřebuje zviditelňovat tímto blogem, bylo to jen vyjádření pocitů.... taky mi je smutno, moc...

0 0
možnosti
HW

Horst W

8. 9. 2011 14:32
Zvláštní

Jistě je to tragedie a pro nejbližší šok. Nemužu si však odpustit, ale některé mediální komentáře a následně i reakce z řad populace zavání jakousi umělou vlnou ve které někteří patrně hledají vybočení z řad bezvýznamnosti. Na světě často umírají lidé, kteří pro společnost a lidi obecně udělali mnohé, spousta těchto lidí umírá v zapomění, samotě a chudobě.

Znovu podotýkám, že se jedná tragedii, ale tento mediální humbuk mi případá nějaký falešný. Nebo to vypovídá něco obecně o charakteru?  Na jedné straně mediální neštěstí jednoho, kdo dokáže dopravit puk do branky za nezanedbatelnou odměnu na druhou stranu učelová ztráta paměti k lidem.....

Nebo se vám zda normální kometář jedné paní, která se po vyslechnutí zprávy o této tragedii témeř zhroutila, byla v šoku a obratem chtěla nějaké bližší informace koho vlastně toho neštěstí postihlo?

0 0
možnosti
DN

=DR=

8. 9. 2011 13:37
Tragédie

Je to ohromná tragédie, to souhlasím, ale za posledních pár dní mě daleko víc dostalo, to o těch čtyřech dětech v Širokém Dole. Upřímnou sostrast.

0 0
možnosti
T

tom1969

8. 9. 2011 13:24
nevím

ale podle mě je vždy tragédie když spadne letadlo nebo se srazí vlaky, bourá autobus..... Proč z toho dělat větší tragédii než to je. Už se těším jak napíšete článek o dnešní bouračce u HK.

0 0
možnosti
D

Draggo

8. 9. 2011 13:43
Re: nevím

no ono je to jinak - kdyz nekdo zemre, truchli vsichni, kdo toho cloveka znali. a ty hokejisty znalo mnohem vic lidi a ti ted truchli. to je cele.

0 0
možnosti
N

nisanik

8. 9. 2011 12:21
Díky

Děkuji za Váš článek,moc hezky napsáno.....je to tragédie pro všechny,kdo je viděl hrát,pro rodiny a pro všechny normální lidi.Díky

0 0
možnosti
MP

nezbedalokii

8. 9. 2011 12:52
Re: Díky

není za co, jen přeneseny pocity na papír. ale děkuji

0 0
možnosti
MK

sarumánek

8. 9. 2011 11:45
a je to tady

Doufal jsem, že blogeři budou natolik rozumní, že nebou parazitovat na této tragédii - proto je smutno, moc smutno i mně, ale z autora. Takové kýčovité dojáky na efekt si ti naši borci opravdu nezaslouží. Hranice lidského vkusu jsou někdy opravdu velmi nízko.

0 0
možnosti
MP

nezbedalokii

8. 9. 2011 12:51
Re: a je to tady

ach jo...tři body k tomuto.

1. kdybych chtěl parazitovat, tak to napíšu a vydám v 11:30, kdy je zde je zde nejvíce lidí a né v čas, který jsem to vydal.

2. kýčovitý doják, si osobně myslím, umím napsát výborně a věřte, že by to vypadalo jinak - viz medailonky na komerční televizi.

3. blog mám od toho, abych psal co zrovna cítím. v tu dobu jsem cítil to, co jsem napsal a přenesl jsem to na "papír!.

Váš názor na mě ovšem chápu a beru ho.

1 0
možnosti
A

A/D

8. 9. 2011 11:34
nepřeháníte to trochu?

jistě, je to tragédie, ale takové reakce bych chápal u spoluhráčů a rodiny, ne od normálního člověka. Děláte jako kdyby vám umřel člen rodiny.... Jistě, stala se tragédie, jistě,  mám rád hokej, jistě, budou chybět jak při hře tak v životě mnoha lidí...ale dělat z toho takový tijátr?????

0 0
možnosti
MP

nezbedalokii

8. 9. 2011 12:53
Re: nepřeháníte to trochu?

co je to přehánět? vy máte hranice toho, kdy někdo přehání nastaveny nějak..já jinak. to je normální, jsme různí lidé a máme jinak postaveny emoce a cítění. já to takto emočně cítil a tak jsem to napsal. přeci není špatné, že já cítil něco jinak než vy. pokud ano, pak se omlouvám

1 0
možnosti
B

biancad

8. 9. 2011 11:04
Vite je i strasna ta rychlost

dozvidat se tyto veci malem v realnem case. Proste ve dve hodiny jsem mrkla na cas a rikam si - deti za hodinku vyjdou z druziny, uvarim si kafco at pak spolu udelame ukoly, hned kdyz se vrati a ve 1/4 na ctyri byli doma a ja mrkla na zpravy a rikam si Pane Boze, at to neni pravda. At aspon ti dva prezivsi jsou nasi dva, ale toho Cerneho Petra nepreju nikomu, proc z toho nemohli vyvaznout vsichni tri a smlouvala bych,jak Lot. Byl to on? Smutny den. A ze jich jeste bude pro jejich rodiny. To strasne teprve zacina. Lidi, budme na sebe hodnejsi.;-(

1 0
možnosti
TK

ntk_

8. 9. 2011 10:59
smutek v této formě nesdílím...

chápu, že máte rád hokej, a jste fanoušek, možná znáte ty hokejisty osobně, máte plné právo i bez toho napsat svůj názor ale já tento smutek nesdílím v této formě... jsem sám aktivní sportovec a nemám rád profesionální sport, není to o zábavě a hře ale o něčem jiném a říkejte si co chcete, nechci to tady dále rozebírat... to za prvé. A za druhé nevím proč se konají nějaké velkolepé ovace pro hokejisty... je mi hlavně smutno, že někteří lidé zjistí svojí identitu a hrdost na Česko až v momentě kdy se hraje hokej na MS atp... A najednou jsme tehdy hrdí a věšíme vlaječky na auta...

0 0
možnosti
TK

ntk_

8. 9. 2011 11:00
Re: smutek v této formě nesdílím...

pokračování;;;;  A najednou jsme tehdy hrdí a věšíme vlaječky na auta...., ale že český národ je zde více než tisíc let a máme i jiné velikány a rozhodně tisíckrát větší... co položili svůj celý život pro něco co žádný hokejista nikdy nedokáže ani ti největší... tak promiňte, ale s vaší lítostí se neztotožňuji, protože jsem je osobně neznal... s čím se ztotožňuji, je že, mi je líto všech lidí co zemřelo při této nehodě a přeji upřimnou soustrast jejich rodině ale dodám, že každý z nich má pro mě stejnou hodnotu člověka jako ti lidé co zemřeli včera při nehodě s kamionem na jedné z dálnice na D5 a proč pro ně nikdo nezapaluje svíčky a píše do blogu ?...  je mi líto, že jsme v uspěchané době, kde se šetří na nesprávných místech a investuje jak intelektuálně a financemi do prázdných hodnot...

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.